Ajankohtaiset uutiset ja haastattelut

7.3.2017

Kun Jumala pysyy vaiti

7.3.2017

Nettisivut ovat viestinnän kulmakivi

 • Connector.

  Viikon saarna

  3. paastonajan sunnuntai


Helsingin Luther-kirkko toimi lähes kaksi vuosikymmentä yökerhona. Kun piispa emeritus Eero Huovinen yritti kerran päästä katsomaan yhtä Luther-kirkossa toiminutta ravintolaa, portsari ei päästänyt häntä sisälle, koska hänellä oli lenkkarit jalassa.

Tämän päivän tekstissä on vähän sama homma, mutta tylymmällä meiningillä. Itse Kirkon Herra on koputtelemassa seurakunnan oven ulkopuolella, että josko joku päästäisi hänet sisään. Päästikö? Päästäisitkö sinä?

Bloginostot

Joulupukki ja pormestari

24.3.2017Lähetysblogi

Tietoisia tekoja

24.3.2017Kulkeva kukko

Kuka kelpaa?

17.3.2017Kulkeva kukko

Tietokoneopetusta teologeille

17.3.2017Lähetysblogi

 • Connector.

  Mediakirjasto

  Ajankohtaista kuultavaa ja luettavaa


Mediakirjastosta löydät uutta ja ajankohtaista joka viikko! Syvenny Raamatun sanomaan ja kristityn elämään Sleyn mediakirjaston kautta. Mediakirjastossa on sisältöä äänitteinä, videoina ja teksteinä.

Sley Facebookissa

 • Connector.Connector.

  ESIRUKOUSPYYNTÖ

”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon.” Fil.4:6

Esirukouspyyntösi puolesta rukoillaan valitsemallasi paikkakunnalla, kun viesti on tavoittanut vastuunkantajan. Osa rukouksista voidaan rukoilla myös jumalanpalveluksen aikana tai halutessasi julkaista Sanansaattaja-lehden esirukouspalstalla.

”Kun he käyvät Kyynellaakson kautta, he muuttavat sen lähteitten maaksi, ja syyssade peittää sen siunauksilla”PS. 84:6