Kevätkeräys 2024 Lapsi- ja perhetyölle: koottu nyt 21731.55 €


⭐️ Koottu nyt yhteensä 21731.55 €

Kevätkeräys lapsi- ja perhetyölle
"Keräyksen tuotolla laaditaan Seikkaillen läpi Raamatun -materiaalipaketti lapsille Vanhasta testamentista"
Saija Simanainen

Kevätkeräys -kuvassa on lapsia leikkimässä hiekkalaatikolla

"Keräyksen tuotolla laaditaan Seikkaillen läpi Raamatun -materiaalipaketti Vanhasta testamentista"


Sleyn Kevätkeräys 2024 kootaan lapsi- ja perhetyölle ja aivan erityisesti lasten raamattutyölle. Keräyksen tuotolla laaditaan Seikkaillen läpi Raamatun -materiaalipaketti Vanhasta Testamentista. Vuonna 2011 julkaistua Uuden testamentin materiaalipakettia on ladattu Sleyn verkkosivuilta jo kymmeniä tuhansia kertoja – viime vuonna se ladattiin yli 1 300 kertaa. Nyt on aika Vanhan Testamentin avautua lapsille. Kiitos lahjastasi. 🙏🏼

Lahja suurimpaan tarpeeseen

Voit lahjoittaa Evankeliumin työhön antamalla lahjasi suoraan suurimpaan tarpeeseen. Voit myös kohdistaa lahjasi tarkemmin tällä lahjoitussivullamme juuri haluamaasi työmuotoon. Voit olla varma, että joka tapauksessa lahjasi käytetään tehokkaasti ja vastuullisesti. 

Image

Me teemme yhdessä työtä

Sley, siis me: sinä ja minä, teemme työtä kolmella mantereella, jotta Kristuksen evankeliumi leviäisi, evankeliumin sana tulisi yhä useamman ihmisen jokapäiväiseen käyttöön ja näin ihmiset turvautuisivat Jeesukseen Kristukseen omana Vapahtajanaan. Työ on yhteistä ja mahdollista ainoastaan  sinun, minun: meidän varoin. Pysy mukana, meitä tarvitaan.