Kaipaatko yhteistä rukousta ilosi, surusi tai pyyntösi puolesta? Voit lähettää esirukouspyyntösi tästä linkistä löytyvällä lomakkeella:

» Siirry esirukouslomakkeelle

Lehtitilaukset

Erinomaista luettavaa sinulle tai lahjaksi ystävällesi!

» Sanansaattaja
» nuorille Nuotta
» lapsille Vinkki

Siirry tilauslomakkeelle

 

Seikkaillen läpi raamatun -materiaali

Seikkaillen läpi Raamatun -materiaali

Seikkaillen läpi Raamatun on uusi monipuolinen raamattuopetusmateriaali lapsille ja varhaisnuorille. Materiaali sisältää 48 Uuden testamentin kertomusta. Jeesuksen elämän keskeiset tapahtumat ja seurakunnan alkuvaiheet käsitellään lapsilähtöisesti Raamatun henkilöistä käsin. Tämä materiaali on ajaton, koska se ei ole sidottu kirkkovuoden pyhäpäivien teksteihin.

Lataa materiaali täältä

Jokainen oppimistilanne sisältää hyödyllistä taustatietoa ohjaajalle. Sitten seuraa lapsille ja varhaisnuorille tarkoitettu opetus havainnollistamisineen, opetuksen ydin, rukous, lauluja, keskustelukysymyksiä, askartelu- ja leikkiohjeita tai tehtäviä ja muuta toimintaa. Materiaali on pääosin eriytetty kahdelle ikäryhmälle: 3-6 -vuotiaille ja 7-10 -vuotiaille.

Voit käyttää materiaalia erilaisissa lasten ja varhaisnuorten ryhmissä. Seikkaillen läpi Raamatun materiaalin suunnittelemisessa ja kokoamisessa olemme pyrkineet huomioimaan päiväkotien, päiväkerhojen, perhekerhojen, koulujen, pyhäkoulujen ja varhaisnuorten kerhojen uskontokasvatuksen.

Toivomme, että materiaali rohkaisee ohjaajia ja opettajia suunnittelemaan monipuolisia ja kokemuksellisia uskontokasvatustilanteita ja innostaa lapsia tutustumaan Raamatun kertomuksiin.

Tue Raamatun opettamista lapsille ja lahjoita tukisummasi lahjoitustilille:
IBAN: FI13 8000 1500 7791 95
viitenumerolla 10078 89200 42301 00511

Sleyn messut
Raamattu tutuksi

Monipuolista gospel-musiikkia 24/7.

Kuuntele »