Kuvassa on Sleyn logo

Mukaan matkalle

Sley on yhteisö ja yhteinen matkaseura kohti kotia taivaaseen. Tällä tiellä on monia kulkijoita – evankelinen liike yhtenä osana suurta matkalaisten joukkoa. Tule mukaan – kun olet perillä, tiedät olevasi kotona.

SLEY, MESSUYHTEISÖ VAI PAIKALLISOSASTO?

Tällä lomakkeella voit hakea Sley ry:n jäseneksi. Lisäksi voit hakea jäsenyyttä samalla Sleyn rekisteröimättömään paikallisosastoon tai messuyhteisöön. Nämä jäsenyydet ovat toisistaan riippumattomia. Kysy paikallisosaston tai messuyhteisön jäsenyydestä, jäsenmaksusta ja muista asioista alueesi työntekijältä.

JÄSENEN OIKEUDET JA VELVOLLISUUDET

Sley ry:n jäsenenä olet äänivaltainen kokousedustaja Sley ry:n jäsenkokouksissa. Maksat vuosittaisen jäsenmaksun (35 euroa, opiskelijat 25 euroa), ja sinun odotetaan yhtyvän Sleyn säännöissä mainittuun yhdistyksen tarkoitukseen levittää Kristuksen evankeliumia ja Raamattuun ja Tunnustuskirjoihin toiminnan perustana sekä auttavan yhdistyksen tarkoituksen toteutumista.

Tietosuojaseloste ja säännöt

Antamiasi tietoja käsitellään meillä luotettavasti. Me emme anna niitä kenenkään ulkopuolisen käyttöön ja säilytämme niitä aina turvallisesti. Me Sleystä saatamme olla sinuun yhteydessä, jos se sinulle sopii. Voit lukea lisää Sleyn tietosuojaselosteesta.

Sleyn säännöt löydät osoitteesta sley.fi/saannot


Jäsenhakemus

Lomakkeella lähettämäsi tiedot välitetään Sleyn hallitukselle, joka hyväksyy uudet jäsenet kokouksissaan. Kun jäsenyytesi on hyväksytty, sinuun ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Jos haet samalla lomakkeella messuyhteisön tai paikallisosaston jäsenyyttä, yhteystietosi välitetään vastaavalle työntekijälle.

Kiitos, että olet mukana!Johannes Häkämies

Tilauspalvelu ja jäsenasiat

Anna Poukka
anna.poukka@sley.fi
040 700 7707