Tervetuloa kotiin!

 

Sley kotimaassa

Sleyn kotimaantyön näkynä on toimia missionaarisena, vaikuttavana ja tavoittavana toimijana kaupunkiympäristössä sekä asutusympäristöissä joissa on paljon väkeä. Emme ole menneitä vuosikymmeniä muisteleva perinneliike, vaan yritämme tavoittaa niitä, jotka ovat kaikkein kauimpana kirkosta. Leimaltaan nuorekas, maallikkovastuuta kantava ja ulospäin suuntautunut Sleyn työ kotimaassa ei ole haastamassa paikallisseurakunnan toimintaa, vaan halua yhtenä kirkkomme toimijana olla mukana rakentamassa yhteistä kirkkoa ja tavoittaa uskosta vieraantuneita ihmisiä.

Sley ulkomailla

Praesent tincidunt, justo ut tristique vulputate, ex massa dapibus tellus, dictum semper urna libero ut diam. Sed id eros tellus. Aenean quis massa in nisl consectetur fer Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In semper egestas sapien at mattis.

Sanoma


Sleyn kuten myös Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kestävä perustus on luterilaisen tunnustuksen mukaisesti Jumalan sanassa Raamatussa. Evankelisessa sanomassa korostuvat luterilaisen tunnustuksen mukaisesti evankeliumin ilo, Kristuksen sovitustyö, kasteen armo, ehtoollinen ja luottamus Jumalan sanaan.

Arvot


Toimintaamme ohjaavat arvot ovat sanomauskollisuus, innostavuus ja turvallisuus.

Sleyn julkaisut

Sley-Media Oy julkaisee Sanansaattaja-viikkolehteä, nuortenlehti Nuottaa ja lastenlehti Vinkkiä. Tarjontaan lukeutuvat myös kausilehdet Kevätkukkia, Talvikukkia ja Joululyhde. Sley-Media kustantaa myös kirjoja.