Sley-Media Oy kustantaa Sleyn julkaisuja

Sley-Media Oy kustantaa Sanansaattaja-viikkolehteä, nuortenlehti Nuottaa ja lastenlehti Vinkkiä. Tarjontaan lukeutuvat myös kausilehdet Kevätkukkia, Talvikukkia ja Joululyhde.

Sley-Median nettikauppaan

Sley-Median lehtitilauslomakkeelle

Sley-Median yhteystiedot

 

Sleyn kustannustoiminnan taustaa

Kristillisten kirjojen kustantaminen ja levittäminen oli eräs merkittävimmistä syistä Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley) perustamiselle vuonna 1873. Yhtiömuotoista toiminta on ollut vuodesta 1977. Yhtiö oli nimeltään SLEY-Kirjat Oy vuoteen 2005 asti, jolloin nimeksi muutettiin Kustannus Oy Arkki.

Sleyn kustannustoiminta järjestettiin uusiksi vuoden 2009 aikana. Sleyn hallitus päätti laaja-alaiseksi muodostuneessa kirjatuotannossa keskittää voimavaroja vain yhdistyksen kannalta keskeisiin niteisiin. Tästä käynnistyneiden neuvottelujen seurauksena Kustannus Oy Arkki myytiin yhtiön kolmelle työntekijälle. Omistajavaihdos toteutui elo-syyskuun vaihteessa. Yritys on nykyisin nimeltään Aurinko Kustannus Oy.

Sleyn lehti- ja muuta kustannustoimintaa varten Arkin korvaajaksi perustettiin Sley-Media Oy 30.6.2009. Yhtiö on kokonaan Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys ry:n omistuksessa. Sley-Media alkoi kustantaa kirjoja syyskuussa 2012.

 

Sley-Media Oy:n hallitus 2015

  • Lasse Nikkarikoski, puheenjohtaja
  • Pekka Huhtinen
  • Heikki Kymäläinen
  • Markku Niemelä

 

Sleyn messut
Raamattu tutuksi

Monipuolista gospel-musiikkia 24/7.

Kuuntele »