Lehtitilaukset

Erinomaista luettavaa sinulle tai lahjaksi ystävällesi!

» Sanansaattaja
» nuorille Nuotta
» lapsille Vinkki

Siirry tilauslomakkeelle

 

Martti Haverinen Helsingin Luther-kirkon lähetyspapiksi

Helsingin Luther-kirkon sekä suomenkielinen että kansainvälinen toiminta saa lisää tukea, kun Martti Haverinen jatkaa työtään lähetyspappina.

Helsingin Luther-kirkko siunattiin uudelleen alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa kirkoksi toukokuussa. Lähes kaksi vuosikymmentä yökerhona toiminut kirkko on siitä lähtien koonnut viikoittain satoja ihmisiä erilaisiin tapahtumiin. Luther-kirkolla on alusta lähtien järjestetty suomenkielisen toiminnan lisäksi kansainvälistä toimintaa. 

– Helsingin Luther-kirkolla Sley on halunnut panostaa myös lähetystyöhön Suomessa. Helsingissä elää vakituisesti yhä enemmän muualta Suomeen muuttaneita, ja lähetysjärjestönä Sley haluaa olla tavoittamassa ja kutsumassa heitä evankeliumista osalliseksi, Sleyn toiminnanjohtaja Tom Säilä sanoo.

Luther-kirkolla järjestetään sunnuntaisin englanninkielinen ja suomenkielinen jumalanpalvelus. Englanninkielistä messua on toimittanut pääsääntöisesti Luther-kirkon lähetystyöntekijänä toimiva Richard Ondicho. Haverisen ja Ondichon mukaan on tärkeää, että molemmat voivat osallistua yhteiseen työhön tasapuolisesti. 

– Yhteys muodostuu luontevaksi, kun molempien messujen vastuuhenkilöt osallistuvat molempiin messuihin, Martti Haverinen iloitsee. 

Martti Haverisen pappisvihkimys oli Kenian Uhuru Highway seurakunnan englanninkielisessä messussa tänään sunnuntaina.

– Jos oman elämänsä saa käyttää siihen, että joku voisi löytää Jumalan sanan kautta armollisen Vapahtajan, siinä on elämäntehtävää kylliksi, Haverinen kiteyttää.

Sleyn messut
Raamattu tutuksi

Monipuolista gospel-musiikkia 24/7.

Kuuntele »