Tule mukaan evankeliumin työhön

Sley toteuttaa koko kristillisen kirkon yhteistä lähetystyötä. Se perustuu Jeesuksen lähetyskäskylle. Jumalan rakkauden osoittaminen lähetystyössä on evankeliumin välittämisen lisäksi humanitääristä apua. Työmme painottuu sinne, missä on vähän kristittyjä. Tältä sivulta löydät kaikki Sleyn lähetyskentät.

Löydä oma lähettisi

Lähetystyöhön tarvitaan lähettäjä ja lähtijä. Tutustu lähetyskenttiin ja löydä lähetti, jonka työhön lähdet mukaan. Liity lähettäjärenkaaseen ja saat kuulumisia lähetin työstä. Saat myös itsellesi uuden tehtävän: sinä teet lähetin työn mahdolliseksi esirukouksin ja taloudellisen tukemisen kautta. Tutustu lähettiin ja hänen työhönsä – kristillisen kirkon yhteiseen lähetystyöhön, jossa sinäkin olet mukana.

Lähetyskenttä on tullut keskellemme maahanmuuttajien mukana. Monenlaisista taustoista ja kulttuureista tulevat ihmiset saavat kohdata Kristuksen Sleyn kotimaassa tekemän lähetystyön välityksellä.

Saksa

Featured image for “Saksa”
Japanin taloudellisella menestyksellä on ollut hintansa. Kilpailuyhteiskunnan pahoinvointi lisääntyy. Maan uskonnolliset perinteet ovat vahvoja samoin materialismi. Apua ongelmiin on vaikea löytää.

Japani

Featured image for “Japani”
Monimuotoista luontoa, avoimia ja positiivisia ihmisiä, lukuisia heimoja ja kulttuureja – sitä on päiväntasaajan Kenia ja juuri Keniassa Sleyn työ näyttäytyy monivivahteisimpana.

Kenia

Featured image for “Kenia”
Kaakkois-Aasian tuntemattomaksi helmeksikin kutsuttu Myanmar (ent. Burma) on pitkään eristyksissä elänyt köyhä maa. Maassa on alkanut avautumisen kausi niin kansainyhteisölle kuin lähetystyöllekin. Myanmarin luterilainen kirkko toteuttaa lähetystyötä omassa maassaan. Maan poliittisen tilanteen johdosta Myanmarin lähettimme ovat nyt Thaimaassa.

Myanmar

Featured image for “Myanmar”
Pinta-alaltaan maailman suurimmassa maassa, Venäjällä, riittää haastetta. Jo pelkästään yhteistyö Inkerin kirkon kanssa koko laajan maan alueella osoittaa itäisen maan lähetystyön rikkauden ja laajuuden. Sley tavoittaa ihmisiä Venäjällä media-, seurakunta-, diakonia ja opetustyön keinoin.

Venäjä

Featured image for “Venäjä”
Eteläisen heimokansamme maa on yksi Euroopan maallistuneimmista alueista – vain 1 % nuorista uskoo Kristukseen. Sleyn yksi painopiste tässä pippurisessa maassa onkin nuorisotyön saralla. Yhdessä Viron kirkon kanssa haluamme olla vastaamassa maan hengellisiin haasteisiin.

Viro

Featured image for “Viro”
Sudanissa ja Etelä-Sudanissa toimii luterilainen kirkko, jonka kanssa Sley on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2008 lähtien. Opetusmatkoilla koulutetaan kirkon työntekijöitä. Etelä-Sudanin sisällissodan aiheuttamassa humanitaarisessa kriisissä Sley antaa apua kirkon kautta.

Etelä-Sudan ja Sudan

Featured image for “Etelä-Sudan ja Sudan”
Lähetyskenttä on tullut keskellemme maahanmuuttajien mukana. Monenlaisista taustoista ja kulttuureista tulevat ihmiset saavat kohdata Kristuksen Sleyn kotimaassa tekemän lähetystyön välityksellä.

Suomi

Featured image for “Suomi”