Leirit

Esantuvan leirit 2022

Warkku-leiri (11-14 -vuotiaat) 11.-13.7.

Pelailua, kisailua ja hauskaa puuhailua sekä sisällä että pihalla, mahtavat iltaohjelmat, uimista ja saunomista. Raamattuopetuksissa tutustumme Vanhan Testamentin tärkeisiin henkilöihin. Leirin hinta 50 € / koko leiri, 45 € / 1 yö, sisarale (kesän warkku- tai juniorileirillä olevalta sisarukselta) – 5 € / sisarus.  Leiri laskutetaan jälkikäteen. Leirille on mahdollisuus osallistua myös ilman majoitusta. Leiripäivän hinta 20 € /1 pvä, 35 € / 2 pvä ja 40 €/ 3 päivää ilman majoitusta. Leiripäivistä ei tule sisaralennusta.

Leiri alkaa maanantaina aamupäivällä ja loppuu keskiviikkona iltapäivällä. Tarkempi leiriohjelma lähetetään sähköpostiin edellisellä viikolla. Leirin ohjelmasta vastaa Amanda Virrankoski ja Aino-Maija Halminen. Leirillä on mukana myös Sleyn lapsi- ja perhetyöntekijä Leena Ylimäki, leena.ylimaki@sley.fi. Mukana on myös paljon isosia!

Muuta huomioitavaa vanhemmille: Mikäli olette esimerkiksi matkoilla leirin aikana, huolehtikaa, että joku voi tarvittaessa hakea lapsen pois leiriltä, jos tämä sairastuu kesken leirin.

ILMOITTAUDU: www.sley.fi/esantuvanwarkkuleiri22

Juniori-leiri (6-10 -vuotiaat) 18.-20.7.

Pelailua, kisailua ja hauskaa puuhailua sekä sisällä että pihalla, mahtavat iltaohjelmat, uimista ja saunomista. Raamattuopetuksissa tutustumme Vanhan Testamentin tärkeisiin henkilöihin. Leirin hinta 50 € / koko leiri, 45 € / 1 yö. Sisarale (kesän warkku- tai juniorileirillä olevalta sisarukselta) – 5 € / sisarus.  Erityisesti ensikertalaiset leireilijät, ottakaa rohkeasti yhteyttä Leenaan, leena.ylimaki@sley.fi, niin tuumitaan, kuinka teiltä olisi helpointa osallistua leirille. Leirille on mahdollisuus osallistua myös ilman majoitusta. Leiripäivän hinta 20 € /1 pvä, 35 € / 2 pvä ja 40 €/ 3 päivää ilman majoitusta. Leiripäivistä ei tule sisaralennusta.

Leiri alkaa maanantaina aamupäivällä ja loppuu keskiviikkona iltapäivällä. Tarkempi leiriohjelma lähetetään sähköpostiin edellisellä viikolla. Leirin ohjelmasta vastaa Leena Ylimäki ja Amanda Virrankoski. Mukana on myös paljon isosia!

Muuta huomioitavaa vanhemmille: Mikäli olette esimerkiksi matkoilla leirin aikana, huolehtikaa, että joku voi tarvittaessa hakea lapsen pois leiriltä, jos tämä sairastuu kesken leirin.

ILMOITTAUDU: www.sley.fi/esantuvanjuniorileiri22

Hietoinrannan leirit 2022

Hietoinrannan Varkkileiri 27.6. – 29.6.2022 www.sley.fi/hietoinrannanvarkkileiri2022

Hietoinrannan Yhtä perhettä -leiri 1 29.7. – 31.7.2022 LEIRI ON PERUTTU ALHAISEN OSANOTTAJAMÄÄRÄN VUOKSI

Hietoinrannan Yhtä perhettä -leiri 2 5.8.– 7.8.2022 www.sley.fi/hietoinrannan2ypleiri2022

Ohtakarin leirit 2022

Ohtakarin perheleiri 16.7.–17.7.2022  http://sley.fi/ohtakarinperheleiri

Leirillä on kaikille yhteistä ohjelmaa sekä omaa ohjelmaa aikuisille, koululaisille ja alle kouluikäisille.  Leirin hinta 55 € / aikuiset, 35 € / lapset, sisarukset 20 €.

Leiri alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 15. Ohtakariin voi tulla jo perjantaina, jolloin 10 €/henkilö lisämaksuun kuuluu ilta- ja aamupala.

Leirillä majoitutaan merimajassa ja mökeissä. Leirin vetäjinä toimivat Lasse ja Anna-Liisa Nikkarikoski sekä Eveliina Känsälä. Lisätietoja leiristä voi kysellä eveliina.kansala@gmail.com.

Tee-se itse-leiri

Ilmoittaudu Tee se itse-leirin järjestäjäksi! Monen lapsen kesään kuuluu mökkeilyä, mummolareissua tai kummien luona yökyläilyä. Mitä jos järjestäisitte saman tien leirin? Tarjoamme siihen rungon, opetuksia, ideoita ja upean selviytymispakkauksen! Leiripaketti on ilmainen! Opettajina ovat Lukas Brenner ja Lauri Heikkilä.

Tästä voit tilata Tee se itse-leirin leiripaketin kotiisi! Paketti sisältää video-opetukset, hartaudet, materiaalipankin leikkeihin ja peleihin ja mahtavan selviytymispakkauksen! Paketit lähetetään kesäkuun puolivälistä alkaen. Paketteja tarjolla rajoitettu määrä.

Karkun evankelisen opiston leirit Sastamalassa

Leirit ja ilmoittautuminen tästä.

 

HUOM! Muutokset mahdollisia koronatilanteesta johtuen.