Leirit

Leirit Esantuvan leirikeskuksessa Lapuan Kauhajärvellä

Esantuvan juniorileireillä 7-10 -vuotiaat seikkailevat eri raamatunkertomusten parissa: Kuka oli Mooses, Jeesus, entä kuka Kala-Pietari? Leireillä on monenlaista kivaa puuhaa sisällä ja ulkona yhdessä isosten, vetäjien ja toisten leiriläisten kanssa. Välillä hiljennytään hartaudessa ja laulellaan, välillä puretaan energiaa palloa potkien tai pihaleikkien parissa, välillä nikkaroidaan tai askarrellaan – tai nauretaan isosten keksimille sketseille. Leirillä saamme myös nauttia Riitta-emännän herkullisista ruuista ja halukkaat voivat käydä myös pikkuostoksilla leirikioskissa. Leiriajankohdat näet Esantuvan leirilistasta.

Esantuvan Warkkuleirit 11-14 -vuotiaille on täynnä monipuolista ohjelmaa. Välillä pelaillaan ja puuhataan yhdessä, välillä avataan Raamatut ja välillä saat viettää ihan rauhassa vapaa-aikaa. Leireillä tutustut uusiin ystäviin, saat paljon mukavia muistoja ja, ennen kaikkea, saat kuulla mitä hyvä ja uskollinen Jumala ajattelee sinusta. Yksikään leiri ei ole ollut samanlainen, mutta aina meillä on ollut superkivaa. Seuraavien leirien ajankohdat näet Esantuvan leirilistasta. Tule rohkeasti mukaan!

Esantuvan leirikeskus sijaitsee Lapualla Kauhajärven rannalla (Honkiniementie 374), joten kesäisin halukkaat pääsevät myös saunaan ja uimaan. Leirejä järjestetään yleensä kolme kertaa vuodessa: kevättalvella, kesällä ja syksyllä. Leirikeskukseen kuuluu vanha pohjalaistalo eli tupa, jossa ruokaillaan; kappeli, jossa monet ohjelmat pidetään; majoitusrakennukset ja sauna. Majoittautuminen Esantuvalla tapahtuu mökeissä yhdessä isosten kanssa. Yhden yön leirin hinta on 40 €, kahden yön leirin 50 € ja kolmen yön leirin 65 €. Sisarusale leireillä on aina 5 € kustakin saman perheen sisaruksesta. Tervetuloa mukaan Esantuvan leireille!

2.-3.11. Juniorileiri III 7-10-vuotiaille. Vetäjänä Leena-Marjut Ylimäki.

29.-30.11. Mini-Warkku. Vetäjinä Liisi Saarimaa, Amanda Virrankoski ja Nelli Harju.

Ilmoittaudu tästä.

 

Leirit Hietoinrannan leirikeskuksessa Kouvolan Saaramaalla

Seuraavat leirit Hietoinrannassa järjestetään kesällä 2020.

Lisätietoja: Lukas Brenner, lukas.brenner@sley.fi tai puh. 044-345 1101.

Karkun evankelisen opiston leirit Sastamalassa

30.8.-1.9. Isät ja isot pojat
4.-6.10. Hame- ja housuväen avioliittoleiri
25.-27.10. Poikien viikonloppu 10-14-vuotiaille
25.-27.10. Tyttöjen viikonloppu 10-14-vuotiaille
30.11.-1.12. Äitien ja tyttöjen viikonloppu

Kuvaukset ja ilmoittautuminen tästä.

 

Mustajärven leirikeskuksen leirit Loimaalla 

Kuvaukset ja ilmoittautuminen tästä.

 

Ohtakari

Varhaisnuorten järjestetään Sleyn Ohtakarin leirikeskuksessa ja pappilassa yhteistyössä Sleyn kanssa: 4.–6.10.2019. Leiri on tarkoitettu 4.-7.-luokkalaisille. Leirille ilmoittaudutaan viimeistään viikkoa ennen leirin alkua sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lisätietoja: Ijäs Oili, oili.ijas@evl.fi tai puh. 050-3147 390

4.-6.10. Varhaisnuorten Tyrskyleiri 4.-7. -luokkalaisille

Kuvaus ja ilmoittautuminen tästä.