Leirit

Lasten ja varhaisnuorten leirit löydät tältä sivulta. Nuortenleireistä tiedon löydät nuorisotyön sivuilta tästä linkistä

Esantuvan leirit 2023

Juniori-leiri (6-10 -vuotiaat) 27.-29.6.2023

Pelailua, kisailua ja hauskaa puuhailua sekä sisällä että pihalla, saunomista ja uimista, raamattuhetkiä sekä mahtavat iltaohjelmat. Leirin hinta 55 €, sisarale (kesän warkku- tai juniorileirillä olevalta sisarukselta) -5 € / sisarus.  Leiri laskutetaan jälkikäteen. Leirille on mahdollisuus osallistua myös ilman majoitusta. Leiripäivän hinta 25 € /pvä. Leiripäivistä ei tule sisaralennusta.

Leiri alkaa tiistaina aamupäivällä ja loppuu torstaina n. klo 14. Tarkempi leiriohjelma lähetetään sähköpostiin edellisellä viikolla. Leirillä mukana on Anni Mäkipelto, Leena Ylimäki sekä paljon isosia!

Muuta huomioitavaa vanhemmille: Mikäli olette esimerkiksi matkoilla leirin aikana, huolehtikaa, että joku voi tarvittaessa hakea lapsen pois leiriltä, jos tämä sairastuu kesken leirin. Leiriin liittyvissä asioissa ota yhteys Sleyn lapsi- ja perhetyöntekijään leena.ylimaki@sley.fi.
Ilmoittaudu tästä

Warkku-leiri (11-14 -vuotiaat) 17.-20.7.2023

Pelailua, kisailua ja hauskaa puuhailua sekä sisällä että pihalla, saunomista & uimista, raamisryhmät isosten kanssa, mahtavat iltaohjelmat sekä leikkimökin maalaustalkoot. Leirin hinta 65 € / koko leiri, 55 € / 2 yötä, sisarale (kesän warkku- tai juniorileirillä olevalta sisarukselta) -5 € / sisarus.  Leiri laskutetaan jälkikäteen. Leirille on mahdollisuus osallistua myös ilman majoitusta. Leiripäivän hinta 25 € / päivä. Leiripäivistä ei tule sisaralennusta.  

Leiri alkaa maanantaina aamupäivällä ja loppuu torstaina n. klo 14. Tarkempi leiriohjelma lähetetään sähköpostiin edellisellä viikolla. Leirillä mukana on Karoliina Kauppi, Amanda Virrankoski ja Leena Ylimäki sekä paljon isosia!

Muuta huomioitavaa vanhemmille: Mikäli olette esimerkiksi matkoilla leirin aikana, huolehtikaa, että joku voi tarvittaessa hakea lapsen pois leiriltä, jos tämä sairastuu kesken leirin. Leiriin liittyvissä asioissa ota yhteys Sleyn lapsi- ja perhetyöntekijään leena.ylimaki@sley.fi.
Ilmoittaudu tästä


Hietoinrannan leirit 2023

26.-28.6. Varkkileiri 7–14 -vuotiaille

Leirin hinta on 60 euroa/lapsi, nuoremmat sisarukset saavat 10 euron alennuksen. Vetäjät Kipa Ryösö ja Lukas Brenner.
Ilmoittaudu tästä

7.-9.7. YHTÄ PERHETTÄ-LEIRI I: SEIKKAILLEN ARMOSSA! 

Perheleiri Hietoinrannassa! Luvassa paljon kesäistä toimintaa niin perheiden kesken kuin oman ikäistenkin kanssa. Aikuisille omia kanavia. Mukana Korrit, Virtaset, Kipa Ryösö ja upeat isoset ja perheet!

Aikuiset 70e, ensimmäinen lapsi 40 e, sisarukset 30 e, 0–3 v. ilmaiseksi.
Ilmoittaudu tästä

 28.-30.7. YHTÄ PERHETTÄ-LEIRI II: SEIKKAILLEN ARMOSSA!

Perheleiri Hietoinrannassa! Luvassa paljon kesäistä toimintaa niin perheiden kesken kuin oman ikäistenkin kanssa. Aikuisille omia kanavia. Mukana Kipa Ryösö, Lukas Brenner ja upeat isoset ja perheet! Aikuiset 70e, ensimmäinen lapsi 40 e, sisarukset 30 e, 0–3 v. ilmaiseksi.

Ilmoittaudu tästä


Ohtakarin leirit 2023

15.–16.7. Perheleiri – ilmoittaudu tästä!


Karkun evankelisen opiston leirit Sastamalassa

Leirit ja ilmoittautuminen tästä.


Tee se itse -leiri

Ilmoittaudu Tee se itse -leirin järjestäjäksi! Monen lapsen kesään kuuluu mökkeilyä, mummolareissua tai kummien luona yökyläilyä. Mitä jos järjestäisitte saman tien leirin? Tarjoamme siihen rungon, opetuksia, ideoita ja upean selviytymispakkauksen! Leiripaketti on ilmainen! Opettajina ovat Lukas Brenner ja Lauri Heikkilä.

Tästä voit tilata Tee se itse-leirin leiripaketin kotiisi! Paketti sisältää video-opetukset, hartaudet, materiaalipankin leikkeihin ja peleihin. Askartelutarvikkeet sisältäviä paketteja tarjolla rajoitettu määrä.