Leirit

Lasten ja varhaisnuorten leirit löydät tältä sivulta. Nuorten leireistä tiedon löydät nuorisotyön sivuilta tästä linkistä

Ohtakarin leirit


Esantuvan leirit

Warkkujen viikonloppu (5.-8.-luokkalaisille) 24.-26.11.2023 Esantuvalla

Tervetuloa viettämään rento varhaisnuorten viikonloppu Esantuvalla Lapuan Kauhajärvellä! Luvassa on rentoa pelailua ja puuhailua yhdessä isosten kanssa, ryhmäraamikset, saunomista sekä lauantai-iltana musiikkivieraana Kotiinpalaajista tuttu Samuli Luomaranta. Leirin hinta on 55 € (-5 € / sisaralennus samalta tai Esantuvan syyskuun Junnuleiriltä). Leiri laskutetaan jälkikäteen. Leirille on mahdollisuus osallistua myös ilman majoitusta. Leiripäivän hinta lauantailta on 25 €. Leiripäivästä ei tule sisaralennusta.

Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja loppuu sunnuntaina n. klo 13. Tarkempi leiriohjelma lähetetään sähköpostiin edellisellä viikolla. Leirin vetäjänä on Leena Ylimäki, mukana on myös paljon isosia.

Muuta huomioitavaa kotiväelle: Mikäli olette esimerkiksi matkoilla leirin aikana, huolehtikaa, että joku voi tarvittaessa hakea lapsen pois leiriltä, jos tämä sairastuu kesken leirin. Leiriin liittyvissä asioissa ota yhteys Sleyn lapsi- ja perhetyöntekijään leena.ylimaki@sley.fi.

Ilmoittaudu tästä ✍🏼


Hietoinrannan leirit

 


Karkun evankelisen opiston leirit Sastamalassa

Leirien ja viikonlopputapahtumien ilmoittautuminen tästä.


Tee se itse -leiri

Ilmoittaudu Tee se itse -leirin järjestäjäksi! Monen lapsen kesään kuuluu mökkeilyä, mummolareissua tai kummien luona yökyläilyä. Mitä jos järjestäisitte saman tien leirin? Tarjoamme siihen rungon, opetuksia, ideoita ja upean selviytymispakkauksen! Leiripaketti on ilmainen! Opettajina ovat Lukas Brenner ja Lauri Heikkilä.

Tästä voit tilata Tee se itse-leirin leiripaketin kotiisi! Paketti sisältää video-opetukset, hartaudet, materiaalipankin leikkeihin ja peleihin. Askartelutarvikkeet sisältäviä paketteja tarjolla rajoitettu määrä. Ilmoittautuminen mielellään viimeistään kuukausi ennen leiriä.