Leirit

Tee-se itse-leiri

Ilmoittaudu Tee se itse-leirin järjestäjäksi! Monen lapsen kesään kuuluu mökkeilyä, mummolareissua tai kummien luona yökyläilyä. Mitä jos järjestäisitte saman tien leirin? Tarjoamme siihen rungon, opetuksia, ideoita ja upean selviytymispakkauksen! Leiripaketti on ilmainen! Opettajina ovat Lukas Brenner ja Lauri Heikkilä.

Tästä voit tilata Tee se itse-leirin leiripaketin kotiisi! Paketti sisältää video-opetukset, hartaudet, materiaalipankin leikkeihin ja peleihin ja mahtavan selviytymispakkauksen! Paketit lähetetään kesäkuun puolivälistä alkaen. Paketteja tarjolla rajoitettu määrä.

Karkun evankelisen opiston leirit Sastamalassa

Leirit ja ilmoittautuminen tästä.

Esantupa 2021

JUNIOREIDEN leiripäivä (6–10v.) Torstaina 29.7. klo 10–18.

https://www.lyyti.fi/reg/Esantuvan_junioreiden_leiripaiva_4423

WARKKUJEN leiripäivä (11–14v.) perjantaina 30.7. klo 10–18.

https://www.lyyti.in/Esantuvan_warkkujen_leiripaiva_5519

Päivän aikana seikkaillaan ja puuhaillaan ulkona ja sisällä, tutkitaan yhdessä Raamattua, pelaillaan, lauletaan ja nauretaan. Leirillä on tarjolla lounas, välipala ja päivällinen. Leiripäivän hinta on 15 €. Ilmoittautuminen www.sley.fi/leirit. Leiripäivä järjestetään, mikäli osallistujia on tarpeeksi. Lisätietoja Leena Ylimäeltä leena.ylimaki@gmail.com, 050 5735 529.

Aikuisilla on myös mahdollisuus viettää kesäinen päivä Esantuvan kauniissa maisemissa. Mahdollisuus esimerkiksi tehdä etätöitä, nukkua päiväunet, lenkkeillä tai uida. Aikuisen Esantupa-päivän hinta on 20 €, sisältäen päivän ruoat sekä mökkihuoneen päiväksi.

 

Hietoinranta 2021

Hietoinrannan Yhtä Perhettä -leiri 1 30.7.–1.8.

https://www.lyyti.in/2021HietoinrantaYhtaPerhettaLeiri1

Hietoinrannan Yhtä Perhettä -leiri 2 6.–8.8.

https://www.lyyti.in/2021HietoinrantaYhtaPerhettaLeiri2

HUOM! Muutokset mahdollisia koronatilanteesta johtuen.