Tulevia tapahtumia

  • Connector.

    Leirit

    Ilmoittaudu mukaan


Leirien ohjelmassa on monenlaista mielenkiintoista: elämyksellisiä raamattuopetuksia, iloisia ohjelmahetkiä, touhuilua ulkona ja sisällä, leppoisaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa, saunomista ja kesällä tietysti myös uimista. Leireillä on tärkeässä roolissa myös motivoituneet ja mukavat isoset.

TOIMINTAMUOTOJA

PYHÄKOULUT


Sunnuntaisin jumalanpalveluksen saarnan aikana lapsille järjestetään pyhäkoulu.
Sleyn jumalanpalveluksissa saarnan aikana lapsilla ja koululaisilla on mahdollisuus osallistua pyhäkouluun. Sunnuntain teema käsitellään elämyksellisessä raamattuopetuksessa, tehdään mielenkiintoisia tehtäviä, lauletaan, keskustellaan ja askarrellaan. Pyhäkouluun voi tulla joko yksin tai aikuisen kanssa.

Perhekerhot


Yhteistä tekemistä ja kohtaamisia perheille lapsista isovanhempiin.
Perhekerhoihin ovat tervetulleita mukaan kaikki kotona olevat lapset vauvasta kouluikään oman vanhemman, isovanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Sleyn järjestämät perhekerhot löydät Tapahtumakalenterista.

Perheleirit


Perheleirit kokoavat eri ikäisiä yhteen tärkeiden asioiden äärelle.
Perheleireillä on sekä kaikille yhteistä ohjelmaa että aikuisille ja eri ikäisille lapsille omaa ohjelmaa. Leirit järjestetään tavallisimmin kesällä. Ohjelmat löydät niiden ilmestyttyä Tapahtumakalenterista.

Varhaisnuorten toiminta


Monipuolista ohjelmaa varhaisnuorille eri puolilla Suomea.
Sleyn järjestää varhaisnuorille (10–14-vuotiaat) omia iltoja, leirejä ja tapahtumia. Varhaisnuorille on muun muassa Frendi-illat Helsingissä, Varkkuraamis Tampereella ja Varkkikerho Lappeenrannassa. Kaikki tapahtumat Tapahtumakalenterissa.

Vinkki-lehti


Vinkki on lasten ja varhaisnuorten kristillinen lehti. Se tarjoaa hyvää lukemista, kehittävää puuhaa ja hauskaa askartelua 6-12 –vuotiaille. Joka numero sisältää muun muassa raamatunkertomuksen, tehtäviä, luontosivut, oivalluksia ja oppimisen iloa.

Pikkukannel-laulukirja


Sley julkaisi vuonna 2016 evankelisen laulukirjan lapsille ja varhaisnuorille. Pikkukanteleen voi ostaa itselleen Sleyn Kaupasta.

Voit kuunnella Pikkukannel-lauluja Mediakirjastosta.

  • Connector.

    Seikkaillen läpi Raamatun


Seikkaillen läpi Raamatun on monipuolinen raamattuopetusmateriaali lapsille ja varhaisnuorille. Materiaali sisältää 48 Uuden testamentin kertomusta. Jeesuksen elämän keskeiset tapahtumat ja seurakunnan alkuvaiheet käsitellään lapsilähtöisesti Raamatun henkilöistä käsin.

 

Kysy lisää


Jos ei löytänyt etsimääsi tai jokin askarruttaa mieltäsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Sleyn lapsi- ja perhetyöstä vastaa Saija Simanainen.

Lahjoita Lapsi- ja perhetyölle


Lapsille ja perheille suunnattua toimintaa toteuttavat monessa vapaaehtoiset vastuunkantajat. Antamasi lahja käytetään muun muassa heidän kouluttamiseen.