Image

Sleyn lapsityö kokoaa lapsia, varhaisnuoria ja perheitä yhteen Jumalan sanan kuuloon ja vie evankeliumia sinne, missä perheet lapsineen liikkuvat. Toiminta tapahtuu yhteistyössä Sleyn toimipisteiden ja seurakuntien kanssa. Työssä on mukana kymmeniä vapaaehtoisia vastuunkantajia. Järjestämme pyhäkouluja, leirejä, juhlia ja muita tilanteita sekä olemme tekemässä Vinkkiä, lasten ja varhaisnuorten omaa lehteä.

Tue lapsi- ja varhaisnuorisotyötä säännöllisesti

Jokainen säännöllinen lahjoittaja on tärkeä tulevaisuutta suunniteltaessa. Kiitos, että olet mukana.

Anna lapsi- ja varhaisnuorisotyölle kertalahja

Voit antaa lahjan evankeliumin työhön myös kertaluonteisesti. Kiitos lahjastasi, se käytetään vastuullisesti.

 • Connector.

  leirit

  Ilmoittaudu mukaan


Leirien ohjelmassa on monenlaista mielenkiintoista: elämyksellisiä raamattuopetuksia, iloisia ohjelmahetkiä, touhuilua ulkona ja sisällä, leppoisaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa, saunomista ja kesällä tietysti myös uimista. Leireillä on tärkeässä roolissa myös motivoituneet ja mukavat isoset.

pyhäkoulu


Sunnuntaisin jumalanpalveluksen saarnan aikana järjestetään lapsille pyhäkoulu.
Sleyn jumalanpalveluksissa saarnan aikana lapsilla ja koululaisilla on mahdollisuus osallistua pyhäkouluun. Sunnuntain teema käsitellään elämyksellisessä raamattuopetuksessa, tehdään mielenkiintoisia tehtäviä, lauletaan, keskustellaan ja askarrellaan. Pyhäkouluun voi tulla joko yksin tai aikuisen kanssa.

perhekerhot


Yhteistä tekemistä ja kohtaamista perheille lapsista isovanhempiin.
Perhekerhoihin ovat tervetulleita mukaan kaikki kotona olevat lapset vauvasta kouluikään oman vanhemman, isovanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Sleyn järjestämät perhekerhot löydät Tapahtumakalenterista.

perheleirit


Perheleirit kokoavat eri ikäisiä yhteen tärkeiden asioiden äärelle.
Perheleireillä on sekä kaikille yhteistä ohjelmaa että aikuisille ja eri ikäisille lapsille omaa ohjelmaa. Leirit järjestetään tavallisimmin kesällä. Ohjelmat löydät niiden ilmestyttyä Tapahtumakalenterista.

varhaisnuorten toiminta


Monipuolista ohjelmaa varhaisnuorille eri puolilla Suomea.
Sleyn järjestää varhaisnuorille (10–14-vuotiaat) omia iltoja, leirejä ja tapahtumia. Varhaisnuorille on muun muassa Frendi-illat Helsingissä, Varkkuraamis Tampereella ja Varkkikerho Lappeenrannassa. Kaikki tapahtumat Tapahtumakalenterissa.

vinkki-lehti


Vinkki on lasten ja varhaisnuorten kristillinen lehti. Se tarjoaa hyvää lukemista, kehittävää puuhaa ja hauskaa askartelua 6-12 –vuotiaille. Joka numero sisältää muun muassa raamatunkertomuksen, tehtäviä, luontosivut, oivalluksia ja oppimisen iloa.

pikkukannel-laulukirja


Sley julkaisi vuonna 2016 evankelisen laulukirjan lapsille ja varhaisnuorille. Pikkukanteleen voi ostaa itselleen Sleyn Kaupasta.Osta lasten oma laulukirja nyt

 
 • Connector.

  seikkaillen läpi raamatun

  Seikkaillen läpi Raamatun on monipuolinen raamattuopetusmateriaali lapsille ja varhaisnuorille. Materiaali sisältää 48 Uuden testamentin kertomusta. Jeesuksen elämän keskeiset tapahtumat ja seurakunnan alkuvaiheet käsitellään lapsilähtöisesti Raamatun henkilöistä käsin.


 • Connector.

  Papan pyhis

  Pastori Lasse Rädyn videopyhäkoulut toimivat perheen pienimmille niin kotona kuin seurakunnassakin.


kysy lisää


Jos ei löytänyt etsimääsi tai jokin askarruttaa mieltäsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Sleyn lapsi- ja perhetyöstä vastaa Saija Simanainen.044 767 52 00 saija.simanainen@sley.fi

lahjoita lapsi- ja perhetyölle


Lapsille ja perheille suunnattua toimintaa toteuttavat monessa vapaaehtoiset vastuunkantajat. Antamasi lahja käytetään muun muassa heidän kouluttamiseen.

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon." Fil.4:6

Esirukouspyyntösi puolesta rukoillaan valitsemallasi paikkakunnalla, kun viesti on tavoittanut vastuunkantajan. Osa rukouksista voidaan rukoilla myös jumalanpalveluksen aikana tai halutessasi julkaista Sanansaattaja-lehden esirukouspalstalla.

"Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, hän on voimallinen, hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, hän iloitsee, hän riemuitsee sinusta.”SEF 3:17