• Connector.

    Nuoret aikuiset

    Työ ja arki vievät helposti ajan kaikkein tärkeimmältä, Jumalan Sanalta. Nuoret aikuiset tarjoaa kristillisen kasvupaikan, jonne saat tulla iloinesi ja suruinesi. Toiminnan painopiste on valtakunnalliset leirit, joita järjestetään vuoden ympäri ja monella eri paikkakunnalla. Myös viikkotoimintaa järjestetään.


  • Connector.

    VAPAAEHTOISTOIMINTA

    Aikuisten toiminta nojaa raamattuopetuksen lisäksi vahvaan vapaaehtoisten vastuunkantajien panokseen. Monilla paikkakunnilla, paikallinen lähetyspiiri tai osasto vastaa tilaisuuden tai illan käytännön järjestelyistä. Vapaaehtoistyössä kohdataan ja tehdään evankeliumin työtä. Tule sinäkin mukaan!


raamattukurssit


Raamattukursseilla kuullaan opetusta ja keskustellaan yhdessä.
Sley järjestää eri pituisia raamattukursseja ympäri Suomen. Tule oppimaan yhdessä. Kurssit löydät tapahtumakalenterista.

kotiryhmät


Kotiryhmä tarjoaa mallin elää ja toimia kristittynä yhdessä.
Kotiryhmän muodostaa (3-15 hengen) joukko ihmisiä, jotka haluavat jakaa evankeliumin uskosta syntynyttä keskinäistä yhteyttä sekä tahtovat liittyä Sleyn työhön. Ryhmä voi muodostua jäsenten yhteisen elämäntilanteen mukaan tai luonnollisten ystävyyssuhteiden pohjalta tai jopa satunnaisesti halukkaiden keskuudesta. Kotiryhmän jäseniä yhdistää pohjimmiltaan aina Kristuksen evankeliumi ja Jumalan sana.

matkat


Lähde unohtumattomalle matkalle Lappiin tai ulkomaille.
Ikimuistoisia elämyksiä Sleyn matkoilla. Sley järjestää matkoja sekä kotimaahan että ulkomaille. Lähde mukaan esimerkiksi hetankodalle Lappiin tai kummimatkalle Keniaan. Järjestettävistä matkoista löydät lisätietoja tapahtumakalenterista.

tapahtumat ja leirit


Uskon vahvistusta ja yhteistä matkaa.
Sley järjestää aikuisille ja senioreille monenlaisia tapahtumia ympäri Suomen. Tule mukaan! Leirejä aikuisille ja senioreille löydät tapahtumakalenterista sekä Karkun evankelisen opiston sivuilta.

kysy lisää


Jos et löytänyt etsimääsi tai tarvitset lisätietoa, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedoista löydät kaikkien Sleyn työntekijöiden puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.

tue toimintaa


Sleyn työ tarvitsee tukijoita. Rukoilemalla työn puolesta tai lahjoittamalla olet tekemässä yhteistä evankeliumin työtä.