Raamattu – elämämme tärkein kirja

 

Raamattu on tärkeä kirja kristitylle. Syvälle pureutuva, luotettava sekä arkea koskettava ajankohtainen raamattuopetus on se, josta Sley haluaa jatkossakin olla tunnettu. Ilman Raamatun tuntemista, on kristityn uskon ja elämän suuntaviitat kateissa.

Kiinnostaako sinua jokin tietty Raamatun kirja tai teema? Tältä sivulta löydät runsaasti raamattuluentoja ja opetusta. Myös Sleyn työntekijät vastaavat mielellään kysymyksiisi elämän tärkeimmistä asioista.

 • Connector.

  Pieni suuri raamattukurssi

  Raamattuopetusta lähellä sinua


Sley järjestää viikonvaihteen kestäviä raamattukursseja eri puolilla Suomea. Yhden viikonvaihteen aikana ehditään paljon – merkitse kalenteriisi sinulle sopiva kurssi!

Raamattukurssit


Sley järjestää eri pituisia kaikille avoimia raamattukursseja. Tule oppimaan ja keskustelemaan yhdessä. Tapahtumakalenterista löydät kaikkien kurssien tiedot.

Raamattupiirioppaat


Raamattupiirioppaat sisältävät kaksi osaa: selitysosan ja jokaista kokoontumiskertaa varten laaditun ohjelman. Lisäksi niissä on ehdotus alku- ja päätosrukouksesta.

 • Connector.

  Raamattu-opetuksia


Sleyn nettisivustot ovat kautta historiansa sisältäneet runsaasti raamattuluentoja ja opetusta. Tutustu raamattuopetuksiin eri aiheista sekä siihen, mihin uskomme ja miten kristittyinä elämme.

Raamattukartta


Tutustu vanhan testamentin aikajanaan.

Raamattuluennot


Avaa ovi Raamatun maailmaan! Vanha- ja Uusi testamentti avautuvat raamattuluennoilla.

 

bible toolbox


Bible Toolbox sisältää opetuksia kristillisen uskon perusasioista ja eri raamatunkirjoista. Bible Toolboxista löytyy myös Lutherin Vähä Katekismus eri kielillä ja Vanhaa testamenttia voi tutkia aikajanan avulla.

Bible Toolboxin suomenkielisestä osiosta näkee mitä muille kielille on tulossa. Sisältöjä käännetään muun muassa Sleyn lähetyskenttien kielille.

raamattua facebookissa


Opiskele Raamattua Facebook-yhteisöpalvelussa Sleyn pastoreiden ja raamattukouluttajien johdolla.

 • Connector.

  Verkkoraamattukoulut

  Sley järjestää raamattukursseja myös verkossa. Kursseille ilmoittaudutaan, mutta ne ovat maksuttomia.


Löydät lisää tietoja verkkoraamattukoulusta täältä!

 • Connector.

  Tue

  Sleyn raamattukoulutustyö on mahdollista ainoastaan lahjoitusvaroin. Tule mukaan ja tee tämä työ muillekin mahdolliseksi.


Sleyn raamattukoulutustyön tukeminen on mahdollista lahjoittamalla Taivaallinen lahja -verkkosivustolla

Liity sähköpostilistalle


Tervetuloa Sleyn raamattukoulutustyön postituslistalle! Informoimme Sinua uusista ohjelmistamme, verkkokursseista ja muista uutuuksista.

Kiitos että tulit - rukouksemme on, että Jumalan sana saisi vaikuttaa maassamme ja kaikkialla

Kysy lisää


Jos et löytänyt etsimääsi tai jokin askarruttaa mieltäsi, ota meihin yhteyttä. Sleyn raamattukoulutuksesta vastaa Erkki Koskenniemi.