Lähetyskipinä ja rukouskalenteri kutsuvat mukaan lähetystyöhön

Mitä ne ovat?

Sleyn lähetystyö julkaisee vuosittain 36-sivuisen Lähetyskipinä-lehden ja yhtä laajan, mutta pokkarikokoisen Rukouskalenterin. Lähetyskipinä-lehti sukeltaa tarinoihin Sleyn lähetystyön ääreltä ympäri maailmaa. Rukouskalenteri tuo lähettien arkisen työn sinun esirukoustesi kannettavaksi koko vuodeksi.

Sekä Lähetyskipinä-lehti että Rukouskalenteri lähetetään sinulle postitse kotiin veloituksetta.

Kiitos, että olet mukana koko kristikunnan yhteisessä työssä. Lähetystyö kuuluu kaikille.Tilaa Lähetyskipinä-lehti ja Rukouskalenteri veloituksetta

(jos lomake ei avaudu tähän alle, päivitäthän sivun)Hei!Antamiasi tietoja käsitellään meillä luotettavasti.Me emme anna niitä kenenkään ulkopuolisen käyttöön ja säilytämme niitä aina turvallisesti.Me Sleystä saatamme olla sinuun yhteydessä,jos se sinulle sopii.Voit lukea lisääSleyn tietosuojaselosteesta. Poliisihallitus on antanut meille rahankeräysluvan RA/2021/1127.Kuukausilahjoituksen yhteydessä sinulta pyydetään henkilötunnusta.Me emme tallenna sitä lainkaan,vaan henkilötunnuksesi välitetään omalle pankillesi e-laskusopimuksen laatimista varten.


Kuvassa on Anu Laine

Sleyn lähetysosaston osastokoordinaattori

Anu Laine
anu.laine@sley.fi