Tervetuloa kotiin kaikki kansat

KAIKKIALLE MAAILMAAN

”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille” on Jeesuksen antama tehtävä, eikä hän ole muuttanut tehtävänantoaan. Tehtävä on vielä kesken. Kun Jeesus itse näin käskee mennä ja julistaa, niin kristityn tehtävä on totella.

JOKAISELLE IHMISELLE

Jokaisella ihmisellä on oikeus kuulla evankeliumi Jumalan pojasta, joka on hänen puolestaan kuollut ja ylösnoussut. Jokainen ihminen myös tarvitsee evankeliumia, koska on vain yksi tie pelastukseen: Jeesus Kristus. Sen tähden Kristuksen kirkko tekee lähetystyötä lähellä ja kaukana.

SLEY – LÄHETYSJÄRJESTÖ

Sley haluaa omalta osaltaan olla toteuttamassa Jeesukselta saamaansa tehtävää siihen päivään asti kun hän tulee takaisin. Tehtävän toteuttamiseksi Sley tekee lähetystyötä yhteistyössä paikallisten kirkkojen kanssa kolmessatoista maassa.

Tue säännöllisesti

Jokainen säännöllinen lahjoittaja on tärkeä toiminnan tulevaisuutta suunniteltaessa. Voit kohdistaa lahjasi tarkemmin lahjoitussivullamme.

Anna kertalahja

Voit antaa lahjan evankeliumin työhön myös kertaluonteisesti. Kiitos lahjastasi, se käytetään vastuullisesti. Voit kohdistaa lahjasi tarkemmin lahjoitussivullamme.

ajankohtaista sleyn lähetystyössä


  • Connector.

    LÄHETYSTYÖN TYÖALUEET


Sley tekee lähetystyötä kolmessatoista maassa. Tutustu maihin ja niissä tehtävään työhön.

lähetystyön roolit

lähetystyö ja sinä


Lähetystyö on jokaisen kristityn tehtävä. Löydä oma paikkasi lähetystyössä.
Ilosanoma Jeesuksesta valloittaa. Lähetystyö on lähtijöiden ja lähettäjien yhteistyötä. Sinun rukouksiasi ja taloudellista tukeasi tarvitaan. Tarjolla on tehtäviä, koulutusta ja huolenpitoa. Tutustu lähettäjän ja lähtijän rooleihin – ja tule mukaan!

ota yhteyttä


Autamme mielellämme sinua löytämään oman paikkasi lähetystyössä.
Lisätietoja: lahetysosasto@sley.fi Yhteystiedoista löydät yksittäisten työntekijöiden ja lähetystyöntekijöiden tiedot.

lähetystyöntekijät


Sleyllä on lähetystyöntekijöitä kahdeksassa maassa. Jokaisella lähetystyöntekijällä on tukirengas, johon voi kuka tahansa liittyä. Tukirenkaan kautta saa ajankohtaista tietoa lähetystyöntekijän työstä, lähetyskentän kuulumisia ja esirukousaiheita.

lahjoita


Lähetystyö tarvitsee tukijoita. Voit rukoilla työn puolesta tai lahjoittaa haluamaasi kohteeseen. Sleyn lahjoitussivuston kautta voit antaa lahjasi evankeliumin työlle. Anna apusi sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Sleyn lähetystyön historia


Sley aloitti lähetystyön vuonna 1900 Japanissa. Nykyisin lähetysmaita on jo kolmetoista. Uusimpana lähetysmaana on Saksa, johon Sley lähetti lähetystyöntekijöitä maahanmuuttajatyöhön 2017.

yhteistyökirkot


Lähetystyö on yhteistyötä lähetysmaiden kirkkojen kanssa. Tutustu Sleyn yhteistyökirkkoihin.