Tervetuloa kotiin kaikki kansat

 

Kaikkialle maailmaan

”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille” on Jeesuksen antama tehtävä, eikä hän ole muuttanut tehtävänantoaan. Tehtävä on vielä kesken. Kun Jeesus itse näin käskee mennä ja julistaa, niin kristityn tehtävä on totella.

Jokaiselle ihmiselle

Jokaisella ihmisellä on oikeus kuulla evankeliumi Jumalan pojasta, joka on hänen puolestaan kuollut ja ylösnoussut. Jokainen ihminen myös tarvitsee evankeliumia, koska on vain yksi tie pelastukseen: Jeesus Kristus. Sen tähden Kristuksen kirkko tekee lähetystyötä lähellä ja kaukana.

Sley – lähetysjärjestö

Sley haluaa omalta osaltaan olla toteuttamassa Jeesukselta saamaansa tehtävää siihen päivään asti kun hän tulee takaisin. Tehtävän toteuttamiseksi Sley tekee lähetystyötä yhteistyössä paikallisten kirkkojen kanssa kymmenessä eri maassa.

Ajankohtaista Sleyn lähetystyössä

Perheenäiti Siperiassa


Susanna Melanen pyörittää Melasten perhettä Siperian Krasnojarskin kaupungissa.
Susanna Melanen Sanansaattajan haastattelussa.

Uudet lähetit kentällä


Syksyllä aloittaneet Sleyn lähetystyöntekijät kertovat kuulumisistaan.
Lue Sanansaattajan artikkeli.

Keraamisia kasvoja ja keisarinnan kimono


Evankeliumiyhdistys omistaa harvinaisen kokoelman japanilaista antiikkia.
Lue Sanansaattajan juttu aiheesta.

Musiikkilähetti tuntee rukoukset nahoissaan


Evankeliumi leviää Japanissa ruohonjuuritasolla – ystävystymisten kautta.
Hanna Penttinen Sanansaattajan haastattelussa.
  • Connector.

    Lähetystyön työalueet


Sley tekee lähetystyötä kymmenessä eri maassa. Tutustu maihin ja niissä tehtävään työhön.

Lähetystyön roolit

Lähetystyö ja sinä


Lähetystyö on jokaisen kristityn tehtävä. Löydä oma paikkasi lähetystyössä
Ilosanoma Jeesuksesta valloittaa. Lähetystyö on lähtijöiden ja lähettäjien yhteistyötä. Sinun rukouksiasi ja taloudellista tukeasi tarvitaan. Tarjolla on tehtäviä, koulutusta ja huolenpitoa. Tutustu lähettäjän ja lähtijän rooleihin – ja tule mukaan!

Ota yhteyttä


Autamme mielellämme sinua löytämään oman paikkasi lähetystyössä.
Lisätietoja: lahetysosasto@sley.fi Yhteystiedoista löydät yksittäisten työntekijöiden ja lähetystyöntekijöiden tiedot.

Lähetystyöntekijät


Sleyllä on lähetystyöntekijöitä seitsemässä maassa. Jokaisella lähetystyöntekijällä on tukirengas, johon voi kuka tahansa liittyä. Tukirenkaan kautta saa ajankohtaista tietoa lähetystyöntekijän työstä, lähetyskentän kuulumisia ja esirukousaiheita.

Lahjoita


Lähetystyö tarvitsee tukijoita. Voit rukoilla työn puolesta tai lahjoittaa haluamaasi kohteeseen. Sleyn lahjoitussivuston kautta voit antaa lahjasi evankeliumin työlle. Anna apusi sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Lähetystyön historia


Sley aloitti lähetystyön vuonna 1900 Japanissa. Nykyisin lähetysmaita on jo kymmenen. Uusimpana lähetysmaana on Myanmar, johon Sley lähetti lähetystyöntekijöitä 2017.

Yhteistyökirkot


Lähetystyö on yhteistyötä lähetysmaiden kirkkojen kanssa. Tutustu Sleyn yhteistyökirkkoihin.

  • ESIRUKOUSPYYNTÖ

”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon.” Fil.4:6

Esirukouspyyntösi puolesta rukoillaan valitsemallasi paikkakunnalla, kun viesti on tavoittanut vastuunkantajan. Osa rukouksista voidaan rukoilla myös jumalanpalveluksen aikana tai halutessasi julkaista Sanansaattaja-lehden esirukouspalstalla

”Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, hän on voimallinen, hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, hän iloitsee, hän riemuitsee sinusta.”SEF. 3:17