Saammeko tarjota apua – tehdään se yhdessä

Ulkomailla

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys toteuttaa koko kirkon lähetystehtävää kouluttamalla ja lähettämällä lähetystyöntekijöitä maailmalle – aina kolmelle eri mantereelle saakka. Seurakunnat mahdollistavat Evankeliumiyhdistyksen toteuttaman lähetystyön nimikko- ja rukoustukisopimuksin ja monin muin tavoin tukemalla.

Kolehtikohteet ja kolehtipuheet

Lista Evankeliumiyhdistyksen tarjoamista kolehtikohteista ja valmiita kolehtipuheita käytettäväksesi löydät tästä linkistä.

Viitenumero kolehdille

Automaattinen viitenumerolaskuri on poissa käytöstä taloushallinnon järjestelmävaihdon vuoksi. Viitenumerotiedusteluihin vastaa kirjanpitäjä Leea Gröhn, leea.grohn@sley.fi, +358925139228

Nimikkolähetti tai vierailija seurakuntaasi

Ota yhteyttä lähetysosaston osastokoordinaattori Anna-Liisa Markkulaan. Solmimme mieluusti nimikkosopimuksen seurakuntasi kanssa! Autamme myös kaikissa muissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Anna-Liisa Markkula, +358 50 321 8614,
anna-liisa.markkula@sley.fi

 

Kotimaassa

Evankeliumiyhdistys toteuttaa ympäri vuoden yhdessä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon paikallisseurakuntien kanssa monipuolista ja laadukasta toimintaa.

Olipa kyseessä sitten vierailu seurakunnan lähetysillassa, viikonvaihteen raamattukurssin järjestäminen, Maata Näkyvissä -festarien pitkä perinne tai sivukirkon säännöllinen jumalanpalvelusvastuu, olemme me varmasti kokenut ja luotettava yhteistyökumppani .

Raamattukurssit

Raamattu on koko seurakunnan elämän keskus, mutta aikaa siihen tutustumiseen ja sen opettamiseen tuntuu alati niin kiireisessä maailmassa olevan entistä vähemmän. Evankeliumiyhdistys tarjoaa apua ja järjestää viikonvaihteen mittaisia Pieni suuri  raamattukursseja yhdessä seurakuntien kanssa. Yhdessä viikonlopussakin ehditään sukeltaa syvälle Raamattuun.

Ota yhteyttä Sleyn raamattukoulutussihteeri pastori Erkki Koskenniemeen.

+358505944773

erkki.koskenniemi@sley.fi

Puhujavierailut

Ehkä katsaus ajankohtaisiin asioihin lähetyskentällä, palaaminen luterilaisen uskon perusteisiin, raamattuilta tai siemaus kahvia ja hetki Evankelisen herätysliikkeen kirkkohistoriaa? Tulemme mieluusti vierailemaan seurakunnan kokoontumisissa ja pienpiireissä ja alustamaan keskustelua juuri teidän seurakuntaanne kiinnostavista aiheista.

 

Ota yhteyttä oman paikkakuntasi Sleyn työntekijään, tai kotimaantyön johtaja Juhana Tarvaiseen.

juhana.tarvainen@sley.fi