Tervetuloa kotiin

Sleyn toiminnan kestävä perustus on luterilaisen tunnustuksen mukaisesti Jumalan sanassa Raamatussa. Evankelisessa sanomassa korostuvat luterilaisen tunnustuksen mukaisesti evankeliumin ilo, Kristuksen sovitustyö, kasteen armo, ehtoollinen ja luottamus Jumalan sanaan. Sley järjestää monipuolista toimintaa kaikenikäisille sekä tekee lähetystyötä kymmenessä eri maassa.

Lapset ja lapsiperheet


Iloa ja yhteistä elämää
Pienille parasta. Toimintaamme värittää monessa kaupungissa suuri perheiden määrä. Osallistumisen lisäksi monissa lapsityön tilaisuuksissa, lapset ovat tekijöitä. Jeesus sanoi, ”Sallikaa lasten tulla.”

Nuoret ja opiskelijat


Yhteistä matkaa hyvässä seurassa
Tule tekemään yhteistä matkaa, jossa päämäärä on kirkas. Matkanteko on hyvässä seurassa mukavaa, ja juuri sinullakin on paikka siinä. Toimintaa nuorille ja opiskelijoille on kattavasti ympäri Suomea. Tervetuloa mukaan.

Aikuiset


Rauhaa arjen keskelle
Arki vie mennessään ja oma uskokin tuntuu ajoittain olevan vain tiellä tai sivuseikka. Sleyn raamattuopetukset ja pienpiirit kokoavat eri-ikäisiä yhteen saman Hyvän sanoman äärelle. Löydät täältä varmasti oman tilaisuutesi ja paikkasi, jossa on olo kuin kotona.

Tule mukaan!


Valitse oma tapasi tulla mukaan toimintaan
Sley on yhtenä kirkon toimijana mukana rakentamassa yhteistä kirkkoa tavoittaen Raamatun sanomalla niitä, joille kristinuskon asiat ovat vieraita. Toteutamme tätä tehtävää monin eri tavoin Suomessa ja lähetysmaissa tavoittaen viikottain tuhansia ihmisiä. Tule mukaan!
  • Connector.

    Ihana sunnuntai

    Kaikenikäisten yhteinen juhla


Sleyn järjestää jumalanpalveluksia kahdellakymmenellä paikkakunnalla. Jumalanpalvelus kokoavat ihmisiä Jumalan luokse. Jumala palvelee lahjoittamalla suuren aarteensa: anteeksiannon. Jumalanpalvelus on turvapaikka ja rauhan satama. Löydä jumalanpalvelus läheltä sinua!

Lähetystyö


Sley on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon virallinen lähetystjärjestö. Lähetystyö aloitettiin Japanissa 1900-luvun alussa. Nykyisin lähetystyötä tehdään kymmenessä eri maassa.

Raamattu tutuksi


Sley on tunnettu syvälle pureutuvasta luterilaisesta opista ja tunnustuksesta. Raamattutuntemus ja Raamatusta opettaminen onkin aina ollut Sleyssä keskeistä. Nettisivuilta löydät kattavasti opetusta Raamatusta ja tapahtumakalenterista löydät oman alueesi raamattukurssit.

  • Connector.

    Evankelinen opisto


Karkun evankelinen opisto on Suomen ensimmäinen herätysliiketaustainen kansanopisto. Ympäri vuoden toimivassa opistossa vierailee erilaisissa koulutuksissa ja tapahtumissa yli 10 000 kävijää. Karkun opistossa huokuvat lämpöinen kristillisyys, aito välittäminen ja yhteisvastuullisuus. Toimintaa järjestetään kaikenikäisille.

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon." Fil.4:6

Esirukouspyyntösi puolesta rukoillaan valitsemallasi paikkakunnalla, kun viesti on tavoittanut vastuunkantajan. Osa rukouksista voidaan rukoilla myös jumalanpalveluksen aikana tai halutessasi julkaista Sanansaattaja-lehden esirukouspalstalla.

"Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina.”PS. 121:8