SLEYN NUORISOTYÖ

Maailman mutkikkailla ja välillä vaarallisillakin teillä tarvitaan pysyviä tienviittoja ja kestävää perustaa, jolla kulkea. Elämän teillä täytyy olla mukana myös hyvät eväät. Nämä eväät löydät Raamatusta. Sleyn nuorisotyö jakaa nuorille hyvää evästä toimimalla omalla profiililla kristillisen nuorisokulttuurin puolesta. Sleyn nuorisotyö järjestää monipuolista toimintaa nuorille ympäri Suomen.

SLEYN OPISKELIJATYÖ

Opiskeluaika on elämän parasta aikaa – ainakin näin sanotaan. Ota siitä siis kaikki irti ja tule joukkoomme Evankelisiin Opiskelijoihin. Opiskelijaikäisille suunnattua toimintaa järjestetään 10 paikkakunnalla. Osallistu yhteisiin teemailtoihin kuulemaan raamattuopetusta, laulamaan ja jakamaan arkea yhdessä.

 
  • Connector.

    unohtumaton rippileiri

    Sleyn nuorisotyön rippileirien vahvoja tuntomerkkejä ovat hyvä yhteishenki, tiivis tunnelma ja laadukas opetus. Riparilta saadaan hauskoja muistoja, uusia ystäviä ja hyviä eväitä elämän matkalle. Jokainen leirimme on ainutlaatuinen kokemus.

    Sley järjestää vuosittain seitsemän rippikoulua. Kahden viikon kesäinen ripari on monelle elämän parasta aikaa.


NUORISOTYÖN NETTISIVUT


Sleyn nuorisotyön omilta nettisivulta löydät paljon lisätietoja.

evankelisten opiskelijoiden nettisivut


Evankelisten Opiskeljoiden nettisivuilla on kootusti esiteltynä Sleyn opiskelijatyötä eri puolilla Suomea.

JOSKUS SITÄ VAIN TARVITSEE SOITTAA JOLLEKIN


Jos et löytänyt etsimääsi tai jokin askarruttaa mieltäsi, ota meihin yhteyttä! Sleyn nuoristotyöstä vastaa Juha Heinonen ja opiskelijatyöstä Aleksi Kuokkanen.

tue toimintaa


Sleyn nuoriso- ja opiskelijatyö tarvitsevat tukijoita. Rukoilemalla työn puolesta tai lahjoittamalla olet tekemässä yhteistä evankeliumin työtä nuorten ja opiskeljoiden parissa.