Lähettäjänä lähetystyössä

Kuka voi olla lähettäjänä? Ja mitä lähettäjä tekee?

 

Lähettäjänä voi toimia kuka tahansa lähetystyöstä kiinnostunut. Lähettäjä vie evankeliumia eteenpäin omalta paikaltaan. Hän toimii lähetystyön mahdollistajana yleensä esirukouksin ja varainhankinnan kautta. Lähettäjänä Sleyssä toimii lukuisa joukko eri ikäisiä ihmisiä. Mukana on Sleyn osastoissa ja seurakunnissa toimivia lähetyspiirien, -juhlien ja -myyjäisten järjestäjiä.

Lähettäjän tehtäviä

Sleyn lähettäjänä oleva voi tukea lähetystyötä yleisesti. Näistä varoista tuetaan kutakin työaluetta siellä eteen tuleviin akuutteihin tarpeisiin. Lähettäjä voi myös tukea nimikkokohteita, joita on tarjolla eri maissa useita. Tukemisen lisäksi lähettäjät tavallisesti kuuluvat yhden tai useamman lähetin kannatusrenkaasen. Kannatusrenkaaseen kuuluvat saavat lähettikirjeitä, joista voi lukea lähetin työstä ja aiheista, joiden puolesta pyydetään rukoilemaan. Sleyn messuyhteisöillä on myös lähetysvastaavia. Lähetysvastaavan tehtävästä voi kysellä oman messuyhteisön papilta tai Sleyn lähetysosastolta.

Haluatko liittyä lähetin kannattajarenkaaseen? Entä onko sinulla kummikohde? Voisitko tehdä käsitöitä tai leivonnaisia myyjäisiin tai järjestää aterian? Voisitko rukoilla lähetystyön puolesta? Jos etsit vielä omaa paikkaasi, niin ota yhteys alueesi työntekijään tai lähetysosastoon: lahetysosasto@sley.fi.