Sinua odotetaan

 

Sleyn toimintaan ovat kaikki tervetulleita. Järjestämme tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa kynnys on matalalla. Toimintaa on eri ikäisille mutta paljon myös yhteisiä kokoontumisia kaikenikäisille.

Tule mukaan evankeliumin työhön

Jokaiselle on oma paikka ja tehtävä tässä maailmassa ja seurakunnassa. Voi olla, että joillekin oma tehtävä tuntuu hyvinkin selvältä ja yksinkertaiselta asialta. Joku pitää mielellään pyhäkoulua lapsille tai säestää lauluja. Joku taas miettii pitkään eikä silti sopivaa tehtävää meinaa löytyä. Ei tarvitse tuntea paineita, saa olla ja levätä. Se on hyvä paikka Jumalan edessä. Oma tehtävä löytyy usein kokeilemalla tai vaikka kyselemällä omassa yhteisössään, mihin tehtäviin tarvittaisiin auttavia käsiä.

  • Connector.

    Mukaan toimintaan

    Sleyn tapahtumakalenterista löydät kaikki tulevat tapahtumat.


Sley järjestää jumalanpalveluksien lisäksi monenlaista tapahtumaa ympäri Suomen kaikenikäisille. Tutustu oman paikkakuntasi lähellä olevaiin tapahtumiin ja tule mukaan.

Tule mukaan lähetystyöhön


Lähetystyö on jokaisen kristityn oikeus ja mahdollisuus. Sleyn kautta pääset tekemään lähetystyötä omalla paikallasi sekä kouluttautumaan lähetystyöntekijäksi. Tule mukaan yhteiseen evankeliumin työhön!

syvenny raamatun sanaan


Miksi Raamattu on kristityille niin tärkeä kirja? Tule mukaan Sleyn raamattukursseille ottamaan asiasta selvää! Myös nettisivuilta löydät runsaasti raamattuluentoja, opetuksia sekä raamattupiirioppaita käyttöösi.

toiminnassa mukana olevia

[rev_slider ToiminnassaMukana]

Liity jäseneksi


Sley on kasvava luterilainen herätysliike ja lähetysjärjestö. Liittymällä jäseneksi pääset vaikuttamaan lähetysjärjestön tulevaisuuteen.

Tue toimintaa


Yhteinen evankeliumin työ tarvitsee tukijoita. Voit rukoilla työn puolesta tai lahjoittaa työn hyväksi.

  • Connector.

    Vapaaehtois-toiminta

    Yhdessä olemme enemmän


Sleyn toiminnassa on mukana monia vapaaehtoisia, joita ilman toiminta ei pyörisi näin laajana ja monipuolisena. Evankeliumin työ on kuitenkin vielä kesken ja sinua tarvitaan. Tule mukaan yhteisiin talkoisiin. Löydämme varmasti sinulle sopivan vapaaehtoistyön. Aloita ilmoittautumalla tästä mukaan lähialueesi vapaaehtoisten joukkoon tai kysy lisää Sleyn työntekijöiltä.

”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon.” Fil.4:6

Esirukouspyyntösi puolesta rukoillaan valitsemallasi paikkakunnalla, kun viesti on tavoittanut vastuunkantajan. Osa rukouksista voidaan rukoilla myös jumalanpalveluksen aikana tai halutessasi julkaista Sanansaattaja-lehden esirukouspalstalla.

”Aina kun olet eksymässä tieltä, milloin oikeaan, milloin vasempaan, sinä omin korvin kuulet takaasi ohjeen: — Tässä on tie, kulkekaa sitä.”JES. 30:21