126 Vain hetki Herran kanssa

1. Vain hetki Herran kanssa, / se mielen rauhoittaa, / ja toivottomuus haihtuu, / on kaikki kirkkaampaa. / Kun uuvun kesken matkan, / tie tuntuu pitkältä, / Jeesuksen kanssa hetki, / on taivas lähellä.

2. Vain hetki Herran kanssa, / kun synti kauhistaa / ja armoon uskomasta / pois mielen heikon saa. / Vain hetki Herran kanssa, / niin kuorma syntien / jo Herran hautaan vaipuu, / saan täyden vapauden.

3. Vain hetki Herran kanssa, / ja toisen totuuden / voin nähdä alta turhan / murheeni maallisen. / Kun Herran kanssa kuljen, / on onni kestävää, / kun maailmassa valta, / rikkaus häviää.

4. Vain hetki Herran kanssa, / niin tyynen voiman saan, / kun armottomin mielin / minua tuomitaan. / Kun toiset turhaan kiittää / ja toiset haavoittaa, / vain hetki Herran kanssa / taas mielen rauhoittaa.

5. Vain hetki Herran kanssa / tuo voiman taistella, / niin tahdon taivaan tietä / iloiten kulkea. / Oi Herra, rohkeutta / suo vaikka kärsiä / ja kaiken jälkeen olla / Jeesuksen sylissä.

6. Suo hetki hetken jälkeen / taas kanssa Jeesuksen. / Näin aina tahdon jäädä / luo Herran rakkauden. / Se pyyntöni on tärkein / ja toive sydämen: / saan olla luonaan aina, / on kaikki parhaiten.

Melodia:
William Howard Doane 1868
Teksti:
Anne Louise Ashley-Greenstreet 1871
Siionin kanteleeseen tulovuosi:
1892