215 Armo yli kaikkien valtava on

1. Armo yli kaikkien valtava on / synti kun poissa on aivan. / Sinullekin Jeesus jo toi sovinnon / kärsien kuoleman vaivan. / Suuri synti on, vaan armo suurempi, / Jeesus maailman kun osti kalliisti. / Isä oman poikansa uhriksi soi / maailman syntien tähden.

2. Ihmeitten nyt ihmettä katsella saa, / Jeesus jo kuormamme kantoi. / Herra sinut puhtaaksi nyt julistaa, / kaiken hän anteeksi antoi. / Golgatalla on jo synti hukkunut, / portit taivaaseen on Jeesus aukaissut. / Kaikki on nyt valmista Jeesuksessa. / Syntinen, turvaudu armoon.

3. Laki sinut tuomitsee ankarasti / eikä se syntistä säästä. / Mihin sinä kätkeydyt synteinesi? / Piiloon et millään voi päästä. / Taivaaseen kun et voi tulla milloinkaan, / jos et luottaa saa vain armoon kokonaan. / Anna siksi itsesi nyt sovittaa. / Kiireesti Jeesuksen luokse!

4. Joka tulee, häntä ei heitetä pois, / kaikki hän suojaansa sulkee. / Lähestyä kuinka et Jeesusta vois, / syntisten kanssa hän kulkee. / Hänpä sinutkin jo tuntee tarkalleen, / ostanut hän on jo sinut omakseen. / Sydämesi kuuluu nyt Herrallesi, / hän on jo kutsunut kauan.

5. Nopeasti vierivät vuotesi nuo, / kohta et kuljekaan tuolla. / Jokaiselle aikanaan soi sana tuo: / on sinun vuorosi kuolla. / Aika lyhyt on, et viivytellä saa. / Vuoksi Jeesuksen hän vielä armahtaa. / Herran armo kaikille valtava on, / ethän vain nyt sitä hylkää?

Melodia:
ruotsalainen kansansävelmä n. 1800
Teksti:
Arvid Hydén 1903
Uudistaja:
Lauri Thurén
Siionin kanteleeseen tulovuosi:
1910