218 Niin kauan etsin, turvaa hain

1. Niin kauan etsin, turvaa hain / myrskysäässä, suojaton, / vaan vasta Jeesuksessa sain / pelastuksen kallion. / On Jeesus turvakallio, hän vahvistaa / ja hän lohduttaa. Myrsky raivoaa. / Vaikka tuuli vaahtopäitä kuljettaa, / niin Jeesukselta suojan saa.

2. Vei onnetonta aalloillaan / suuret myrskyt maailman, / vaan Jeesus auttoi armossaan, / kun hän voitti kuoleman. / On Jeesus turvakallio, hän vahvistaa / ja hän lohduttaa. Myrsky raivoaa. / Vaikka tuuli vaahtopäitä kuljettaa, / niin Jeesukselta suojan saa.

3. Nyt kiitos, että kuollutkaan / valtameren myrskyyn en, / kun saavuit, Jeesus, nostamaan / kalliolle autuuden. / On Jeesus turvakallio, hän vahvistaa / ja hän lohduttaa. Myrsky raivoaa. / Vaikka tuuli vaahtopäitä kuljettaa, / niin Jeesukselta suojan saa.

4. Kun painuu päivä maillensa, / myrsky tyyntyy viimeinen, / niin kiitän vielä Jeesusta: / Taivaaseen toit syntisen. / On Jeesus turvakallio, hän vahvistaa / ja hän lohduttaa. Myrsky raivoaa. / Vaikka tuuli vaahtopäitä kuljettaa, / niin Jeesukselta suojan saa.

 

Melodia:
Hjalmar Braxén 1888
Teksti:
Vernon Charlesworth ja Jacob Timotheus Jacobsson 1885
Uudistaja:
Lauri Thurén
Siionin kanteleeseen tulovuosi:
1910