230 On turvapaikka ainoa

1. On turvapaikka ainoa: / hän antaa synnit anteeksi. / Kun laki syyttää minua, / hän antaa synnit anteeksi. / :,:Voi epäusko kieltää sen, / vaan totuus on se ikuinen.:,:

2. Vain tämä meidät pelastaa: / hän antaa synnit anteeksi. / Elämän meille tarjoaa: / hän antaa synnit anteeksi. / :,:Oi miten tuntuu hyvältä, / kun synnit pestään veressä.:,:

3. Kun laki vaatii tuomion, / hän antaa synnit anteeksi. / Se aina heikon voima on: / hän antaa synnit anteeksi. / :,:Ja lohdutus on suruissa / anteeksianto armosta.:,:

4. On elämässä apuni: / hän antaa synnit anteeksi. / On kuolemassa toivoni: / hän antaa synnit anteeksi. / :,:Saan aina Herran sanasta / anteeksi synnit uskoa.:,:

5. Vain yksi rauhan mieleen tuo: / hän antaa synnit anteeksi. / On lähde josta sielu juo: / hän antaa synnit anteeksi. / :,:Oi kuinka mieltä virvoittaa, / kun siitä nytkin juoda saa.:,:

6. Minäkö saisin uskoa / nyt kaikki synnit anteeksi? / Ei ole muuta toivoa / kuin saada synnit anteeksi. / :,:Vaan jos en siitä elää saa, / niin kaikki toivo katoaa.:,:

7. Siis olkoon aina linnani: / hän antaa synnit anteeksi. / Ainoa turvapaikkani: / hän antaa synnit anteeksi. / :,:Sen vahvan linnan suojassa / saan olla aina turvassa.:,:

Melodia:
Edward Fr. Rimbault 1854
Teksti:
Lina Sandell 1873
Siionin kanteleeseen tulovuosi:
1910