258 Sun armoasi tarvitsen mä aina

1. Sun armoasi tarvitsen / mä aina kaikin tavoin. / On siksi, Isä taivainen, / luoksesi portti avoin. / Et sitä sulje milloinkaan, / ja minne kulkee tieni, / mä sinne aina lentää saan / kuin pesään lintu pieni.

2. Sun armoasi tarvitsen. / Mä sitä ilman kaadun / ja kaikki työni turmelen / ja pahuudessa paadun. / Päämäärää vailla kuljeksin / kuin ohjaajatta laiva / ja vihdoin sorrun kareihin, / ja loppuna on vaiva. /

3. Sun armoasi tarvitsen, / anteeksiantamusta / ja sovitusta synteihin / ja ristin lohdutusta. / Voimia, turvaa, tukea / ja ohjausta vitsas / taas olet valmis antamaan: / et koskaan ole kitsas.

4. Sun armos kautta yksinään / voin synnin voiman voittaa / ja nousta uuteen elämään, / sinua kunnioittaa. / Se avata voi silmäni / huomaamaan armos teitä: / niin olet uskollisesti / vain rakastanut meitä.

5. Sun armos mieltä lämmittää, / kun valheen tuulet pauhaa. / Se kuolleeseen luo elämää / ja rauhattomaan rauhaa. / On siinä lähde autuuden / minulle aina avoin. / Sun armoasi tarvitsen / mä aina kaikin tavoin.

Melodia:
Aksel Hammar 1960
Teksti:
Simo Korpela 1904
Uudistaja:
Lauri Thurén
Siionin kanteleeseen tulovuosi:
1923
Tekijänoikeudet
Melodian © Tuovi Kinnunen os. Korpela