330 Taas riemuiten laulan Jeesuksesta

1. Taas riemuiten laulan Jeesuksesta, / kun hän verellään minut osti. / Hän syntisen varjeli kuolemasta / ja kasteessa liittoonsa nosti. / Niin onnellinen, niin onnellinen / saan olla sun kanssasi, Jeesus.

2. Nyt Herrasta kaikille kertoa saan: / Hän syntini ristille kantoi. / Hän kuoleman voitti jo kuolemallaan / ja velkani anteeksi antoi. / Niin onnellinen, niin onnellinen / saan olla sun kanssasi, Jeesus.

3. On matkani silloin turvallinen, / kun luottaa voin Paimeneen hellään. / Hän synkästä metsästä yksinäisen / tuo kantaen näin sydämellään. / Niin onnellinen, niin onnellinen / saan olla sun kanssasi, Jeesus.

4. Näin kiittäen laulan, kun sain elämän / ja nautin jo autuutta taivaan. / Kun silmäni sammuneet aukaisi hän, / hän sen teki armosta aivan. / Niin onnellinen, niin onnellinen / saan olla sun kanssasi, Jeesus.

5. Nyt laulelen, vaikka kankeasti / soi kieleni kiitosta Herran. / Vaan kirkkaammin kiitän onnestani, / kun taivaaseen pääsen mä kerran. / Niin onnellinen, niin onnellinen / saan olla sun kanssasi, Jeesus.

 

Melodia:
a) Heikki Klemetti 1904
b) Rikhard Mäkinen 1923
Teksti:
Frans Lehto 1923
Uudistaja:
Lauri Thurén
Siionin kanteleeseen tulovuosi:
1923
Tekijänoikeudet
Melodian a) © Warner/Chappell Music Finland Oy