443 Kesä taas tulla saa

1. Kesä taas tulla saa, / täynnä riemua maa, / ovat pakkaset pois paenneet. / Kedon vaatettavat / kukat niin ihanat, / Isä, uudeksi kaiken sä teet.

2. Taas nyt kuunnella saan, / miten lintunen maan / laulaa kiitosta korkeuteen. / Sinä ihminen myös, / heitä huoles ja työs, / liity lauluunsa riemulliseen.

3. Jos on lintusilla / ilo Luojastansa, / luomisvoiman ne tuntea voi. / Aihe suurempi sun, / lapsen lunastetun: / Herran armosta laulusi soi.

4. Isä Poikansa toi, / suven taivaisen loi, / joka paljoa kauniimpi on, / kuin on kirkkaus maan, / hetken kestää se vaan. / Suvi taivaan on loppumaton.

5. Kesä aurinkoinen, / lämmin, ihmeellinen, / kylmän pohjolan kauniiksi saa, / mutta uskomaton / armon aurinko on: / sydänjäätkin se voi sulattaa.

6. Usko Jeesuksehen, / hän on uskollinen, / sinun rauhasi korvaamaton. / Kerran kasteessasi / sinun aarteeksesi / tuli armonsa mittaamaton.

7. Katso, taivasten maa / meitä nyt odottaa, / sinne talvi ei kylmyyttä tuo. / Rakas Jeesukseni, / tähden kuolemasi / kesään kauneimpaan päästä jo suo.

Melodia:
Primus Leppänen 1923
Teksti:
Johannes Bäck 1886
Uudistaja:
Eija Harmanen
Siionin kanteleeseen tulovuosi:
1910