452 Veri Jeesuksen meidät taivaaseen

1. Veri Jeesuksen meidät taivaaseen / täältä murheiden maasta vie. / Sana ilmoittaa aivan tarkalleen, / että sinne on yksi tie. / Muuta tietä ei ole taivaaseen, / ikivanha vain armon tie. / Minut kerran se kodin autuuteen / kanssa uskovan joukon vie.

2. Sitä tietä myös isät kulkivat, / kotiin muinoin jo muuttaneet. / Aadam, Abraham, Mooses, profeetat / veriuhriin on uskoneet. / Muuta tietä ei ole taivaaseen, / ikivanha vain armon tie. / Minut kerran se kodin autuuteen / kanssa uskovan joukon vie.

3. Polut toiset vie harhaan, kuolemaan, / ne on ansoja Kiusaajan. / Sanaa tarkoin vain opi seuraamaan, / elä armossa Golgatan. / Muuta tietä ei ole taivaaseen, / ikivanha vain armon tie. / Minut kerran se kodin autuuteen / kanssa uskovan joukon vie.

4. Moni eksynyt tältä tieltä on / sekä langennut valtaan yön. / Veren hylkääjät saavat tuomion, / sama loppu on ihmistyön. / Muuta tietä ei ole taivaaseen, / ikivanha vain armon tie. / Minut kerran se kodin autuuteen / kanssa uskovan joukon vie.

5. Veren armosta kiitos valtavin / kerran taivaassa täysin soi. / Kuoro uskovain luona Jeesuksen / vasta kirkkaimmin laulaa voi. / Muuta tietä ei ole taivaaseen, / ikivanha vain armon tie. / Minut kerran se kodin autuuteen / kanssa uskovan joukon vie.

Melodia:
Songs for Service
Teksti:
Songs for Service
Siionin kanteleeseen tulovuosi:
1999