454 Miks onnesta en laulaisi

1. Miks onnesta en laulaisi, / miks onnesta en laulaisi, / miks onnesta en laulaisi / Herralle kiitosta? / Hän poisti syntikuormani, / hän poisti syntikuormani, / hän poisti syntikuormani, / nyt olen vapaana. / :,:Kohta saavutaan kotiin ihanaan / tuolle puolen Jordanin.:,:

2. Nyt kuljen tietä kapeaa, / nyt kuljen tietä kapeaa, / nyt kuljen tietä kapeaa / Isäni kotia. / Ja siellä aina laulaa saa, / ja siellä aina laulaa saa, / ja siellä aina laulaa saa, / iloita vapaana. / :,:Kohta saavutaan kotiin ihanaan / tuolle puolen Jordanin.:,:

3. On matkanteko vaikeaa, / on matkanteko vaikeaa, / on matkanteko vaikeaa, / vaan turvaan Jeesukseen. / Hän itse meitä johdattaa, / hän itse meitä johdattaa, / hän itse meitä johdattaa / ikuiseen autuuteen. / :,:Kohta saavutaan kotiin ihanaan / tuolle puolen Jordanin.:,:

4. Jos vastustaja raivoaa, / jos vastustaja raivoaa, / jos vastustaja raivoaa, / en väisty kuitenkaan. / Kun Jeesukseni puolustaa, / kun Jeesukseni puolustaa, / kun Jeesukseni puolustaa, / taas matkaa jatkaa saan. / :,:Kohta saavutaan kotiin ihanaan / tuolle puolen Jordanin.:,:

Melodia:
Lunastettuin lauluja
Teksti:
Lunastettuin lauluja
Uudistaja:
Lauri Thurén
Siionin kanteleeseen tulovuosi:
1999