483 On meillä ilon maa

1. On meillä ilon maa lähellä Jumalaa. / Ei siellä ole tuskaa, kuolemaa. / Sen ihanuudessa ylhäällä taivaassa / hän, Jeesus, kuninkaamme on. / Yö on poissa, yö on poissa, / halleluja, yö on pois! / Siellä valona on itse Jumala, / halleluja, yö on pois!

2. Sen kultakadulla, elämän virralla / on autuaiden joukko vastassa. / Se meitä odottaa kiittäen Karitsaa, / hän, Jeesus, kuninkaamme on. / Yö on poissa, yö on poissa, / halleluja, yö on pois! / Siellä valona on itse Jumala, / halleluja, yö on pois!

3. Ei mitään sellaista voi antaa maailma, / se kaupunki ei koskaan katoa. / Ja puusta elämän saa syödä hedelmän, / kun Jeesus kuninkaamme on. / Yö on poissa, yö on poissa, / halleluja, yö on pois! / Siellä valona on itse Jumala, / halleluja, yö on pois!

4. Oi kerran taivaassa sen ihanuudesta / me saamme olla osallisia. / Vain Karitsallemme kunnian annamme, / hän, Jeesus, kuninkaamme on. / Yö on poissa, yö on poissa, / halleluja, yö on pois! / Siellä valona on itse Jumala, / halleluja, yö on pois!

Melodia:
Lunastettuin lauluja
Teksti:
Lunastettuin lauluja
Uudistaja:
Johanna Ailio
Siionin kanteleeseen tulovuosi:
1999