Tervetuloa messuun

Jumalanpalvelukseen ovat tervetulleita kaikki. Nekin, joille uskonasiat ovat vieraita, ja sellaiset, joiden on vaikea uskoa niiden pitävän paikkansa. Jumalanpalveluksessa eli messussa saa olla osaamaton, iloinen tai surullinen. Jumalan rakkaus ei valikoi kohdettaan.

Omat jumalanpalvelukset ovat kuuluneet Sleyn toimintaan vuosikymmenien ajan. Alusta alkaen Sleyn messuyhteisöjen elämä on muodostanut erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa merkittävimmäksi toiminnaksi. Tällä hetkellä Sleyn messuyhteisöjä on 20 ja niiden toiminta on vakiinnuttanut paikkansa osana paikkakunnan hengellistä elämää.

Etsi messu

tulevia jumalanpalveluksia

  • Connector.

    messut netissä


Kun et pääse paikalle, voit seurata Sleyn messuja livenä tai jälkeenpäin.

messuyhteisöt


Tällä hetkellä Sleyllä on parikymmentä messuyhteisöä. Löydä omasi ja tule mukaan!

julistustyöntekijöiden tukirenkaat


Sleyn useimmilla kotimaan työntekijöillä on tukirengas, johon voi kuka tahansa liittyä. Tukirenkaan kautta saa ajankohtaista tietoa työntekijän työstä, kuulumisia ja esirukousaiheita.

  • Connector.

    mediakirjasto

    Hengellistä kuultavaa ja luettavaa


Syvenny Raamatun sanomaan ja kristityn elämään Sleyn mediakirjaston kautta. Mediakirjastossa on sisältöä äänitteinä, videoina ja teksteinä.

kysy lisää


Jos et löytänyt etsimääsi tai kaipaat lisätietoa, ota meihin yhteyttä!

lahjoita messuyhteisöille


Tue oman messuyhteisösi toimintaan. Voit rukoilla toiminnan puolesta tai lahjoittaa evankeliumin työlle.

”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon.” Fil.4:6

Esirukouspyyntösi puolesta rukoillaan valitsemallasi paikkakunnalla, kun viesti on tavoittanut vastuunkantajan. Osa rukouksista voidaan rukoilla myös jumalanpalveluksen aikana tai halutessasi julkaista Sanansaattaja-lehden esirukouspalstalla.

”Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, hän on voimallinen, hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, hän iloitsee, hän riemuitsee sinusta.”SEF 3:17