Lähetyskurssi on parhaillaan käynnissä

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley) yksi tärkeimmistä toimintamuodoista on ulkolähetystyö. Jotta Sleyllä olisi tulevaisuudessakin lähetystyöntekijöitä, järjestämme yhteistyössä Karkun evankelisen opiston kanssa lähetyskursseja muutaman vuoden välein. Nyt käynnissä oleva kurssi alkoi syksyllä 2020.

Kokonaisuudessaan kurssi on 35 opintopisteen kokonaisuus, joka koostuu seitsemästä viiden opintopisteen moduulista. Kurssi käydään vuoden aikana syksystä 2020 kevääseen 2021. Tämä kokonaisuus muodostaa Kirkon kansainvälisen erityiskoulutuksen kokonaisuuden, joka vaaditaan lähetystyöhön ja kehitysyhteistyöhön lähteviltä työntekijöiltä. Kahdesta moduulista vastaa Kirkon koulutuskeskus. Kurssi toteutetaan monimuotokoulutuksena, jossa on etäjaksoja ja niihin liittyviä kotitehtäviä sekä lähiopetusjaksoja. Lähiopetusjaksoja on kokonaisuudessaan n. 40 päivän ajan. Lähiopetusjaksoista suurin osa on viikonlopun mittaisia. Siten kurssi on mahdollista käydä muun työn ohella.

 
  • Connector.

    Lähetyskurssi 2020


Sanansaattaja 19/2019 -numeron Kolmella mantereella -jutussa tutkittiin Sleyn lähetyskoulutusta ennen ja tulevaisuudessa.