Evankeliumijuhla


Sleyn vuosittainen kesäjuhla kokoaa tuhansittain eri ikäisiä ihmisiä Evankeliumijuhlaan. Evankeliumijuhla järjestetään tänä vuonna Kalajoella. Teemana on Kuin hiekanjyväset meren rannalla.

Maata Näkyvissä -festarit


Maata Näkyvissä -festarit kokoaa vuosittain noin 25 000 nuorta yhteen evankeliumin äärelle. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Sley ja Turun ev.lut. seurakunnat. Käytännön töihin osallistuu 1300 vapaaehtoistyöntekijää.

  • Connector.

    Karkun evankelinen opisto


Kiinnostaako syventyä Raamatun maailmaan? Haaveiletko nuorisotyön tekemisestä? Entä lukio-opinnoista järven rannalla? Karkun evankelinen opisto Sastamalassa tarjoaa näihin mahdollisuuden!

Opiston peruskoulu- ja lukiolinjoilla voit suorittaa tutkinnon sekä korottaa arvosanoja. Erämatkailulinjalta saat ammatillista koulutusta. Opisto tarjoaa runsaasti myös erilaisia kesä- ja viikonloppukursseja.

Tervetuloa Karkkuun!

Musiikkityö


Kiinnostaako kuorolaulu? Tai soittaminen esimerkiksi jumalanpalveluksissa? Tule mukaan Sleyn musiikkityöhön! Musiikkityöstä vastaa Kullervo Puumala, jolta saa lisätietoja.

Tavoittava työ


Evankeliumin ensi kosketus on monelle hengellinen laulu. Sävel avaa sydämen, johon jää hyvän sanoman jälki. Ilman musiikkia ja yhteistä laulua kirkosta puuttuisi paljon. Jos etsit esiintyjää tai laulattajaa, ota yhteyttä. Konsertti, yhteislauluilta tai sopiva osa kokonaisuutta voidaan suunnitella yhdessä. Lisätietoja Raimo Lähteenmaalta.