• Connector.

  Sanansaattaja


Sanansaattaja on Sleyn viikottain ilmestyvä sanomalehti. Luterilaisen uskon perusteitten välittäminen, lähetystyö ja kristillistä elämäntapaa etsivän ihmisen tukeminen ovat lehden tehtäviä. Lehti tahtoo kertoa siitä, miten Jumala toimii tänä päivänä ihmisten elämässä.

 • Connector.

  Nuotta


Nuotta-lehti on Suomen vanhin ja suurin kristillinen nuortenlehti. Sen tekevät nuoret nuorille. Lehti seisoo tukevasti toinen jalka ikuisuudessa ja toinen jalka nykyisyydessä. Se ottaa kantaa nuorten maailman tärkeimpiin teemoihin, seuraa gospelkenttää ja opettaa Raamattua. Nuotta on myös oma nettiradio sekä youtube-kanava.

 • Connector.

  Vinkki


Vinkki on lasten ja varhaisnuorten oma kristillinen lehti. Kerran kuussa ilmestyvän lehden sekä Vinkin omien kotisivujen parista löydät monenlaista mukavaa juttua luettavaksi sekä mielenkiintoista tekemistä: askartelua, pieniä pähkinöitä purtavaksi, monenlaista kivaa puuhaa yksin ja yhdessä tehtäväksi.

 • Connector.

  Tilaa lehdet


Sleyn lehdet ovat erinomaista luettavaa sinulle tai lahjaksi ystävällesi! Sleyn kaupasta voit tilata lehdet suoraan kotiisi.

Muut julkaisut

Sley-Media julkaisee myös kausilehtiä Kevätkukkia, Talvikukkia ja Joululyhdettä. Sleyn lähetystyö julkaisee ilmaismateriaaleina Rukouskalenteria ja Lähetyskipinä-lehteä.