• Connector.

  sanansaattaja


Sanansaattaja on Sleyn joka toinen viikko ilmestyvä aikakauslehti. Luterilaisen uskon perusteiden välittäminen, lähetystyö ja kristillistä elämäntapaa etsivän ihmisen tukeminen ovat lehden tehtäviä. Lehti tahtoo kertoa siitä, miten Jumala toimii tänä päivänä ihmisten elämässä.

 • Connector.

  nuotta

  Nuotta-lehti on Suomen vanhin ja suurin kristillinen nuortenlehti. Sen tekevät nuoret nuorille. Lehti seisoo tukevasti toinen jalka ikuisuudessa ja toinen jalka nykyisyydessä. Se ottaa kantaa nuorten maailman tärkeimpiin teemoihin, seuraa gospelkenttää ja opettaa Raamattua. Nuotta on myös oma nettiradio sekä youtube-kanava.


 • Connector.

  vinkki

  Vinkki on lasten ja varhaisnuorten oma kristillinen lehti. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvästä lehdestä löytyy paljon mukavia juttuja luettavaksi, raamiksia sekä mielenkiintoista tekemistä: askartelua, pieniä pähkinöitä purtavaksi, monenlaista kivaa puuhaa yksin ja yhdessä tehtäväksi.


 • Connector.

  tilaa itsellesi tai lahjaksi

  Sleyn lehdet ovat erinomaista luettavaa sinulle tai lahjaksi ystävällesi! Sleyn kaupasta voit tilata lehdet suoraan kotiisi.


Muut julkaisut

Sley-Media julkaisee myös kausilehtiä Kevätkukkia, Talvikukkia ja Joululyhde. Sleyn lähetystyö julkaisee ilmaismateriaaleina Rukouskalenteria ja Lähetyskipinä-lehteä.