Evankeliumijuhlan ohjelma julkaistu

 

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (Sley) järjestää ensi kesänä valtakunnallisen Evankeliumijuhlan Porissa yhdessä Porin seurakuntayhtymän kanssa. Isomäki Areenalla 28.6.-30.6.2019 pidettävä Evankeliumijuhla on järjestyksessään jo 146. Evankeliumijuhlaa on aikaisemmin vietetty Porissa kerran vuonna 1970.

– Ne, ketkä ovat pidempään olleet jo juhlia tekemässä, ovat sanoneet, että näitä juhlia järjestettäessä paikallinen seurakunta on ollut poikkeuksellisen aktiivinen. Vapaaehtoiset vastuunkantajat ja seurakunnan työntekijät ovat olleet innolla mukana, ja se on entisestään vahvistanut ajatusta yhteisestä juhlasta. Tämä ei ole vain Sleyn karavaani, joka saapuu Poriin. Järjestämme esimerkiksi järjestyksenvalvojakurssin yhdessä Kirkkopuisto Soi -tapahtuman kanssa, Sleyn kotimaantyön johtaja Juhana Tarvainen kertoo.

Porin Evankeliumijuhlan ohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan tänään. Lapsille ja nuorille on myös omat ohjelmansa.

-Nyt meillä on viimeiseltä kahdelta vuodelta kokemukset sekä Helsingin uudenlaisesta jäähallijuhlasta että Kalajoen perinteisemmästä lentokenttäjuhlasta. Porin juhlaohjelma on hyvin perinteinen: laulamme paljon yhdessä ja kuuntelemme raamattuopetuksia, joita höystetään laadukkaalla musiikilla. Uutuutena on sitten Lauantai-illan suuri keskustelu onnesta ja epäonnesta, Tarvainen kuvaa.

Evankeliumijuhlan kävijätavoite on 14000. Viikonlopun teemana on ”Valo voittaa”. Koko juhlaohjelman sekä lasten ja nuorten ohjelmat löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.evankeliumijuhla.fi. Kevään mittaan ohjelma täydentyy vielä tapaamisilla ja keskustelukanavilla, kirkkokonserteilla, Isomäki Areenan sivulavan ohjelmalla sekä muutamilla yllätysohjelmanumeroilla.

Lue lisää 3/19 Sanansaattaja-lehdestä, jossa Juhana Tarvainen kertoo lisää Porin evankeliumijuhlan järjestelystä.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: