Sleyn hallitus vakinaisti Auvisen

 

Sleyn hallitus kokoontui torstaina 5.4. Helsingin Luther-kirkolla.

Hallitus nimitti Ville Auvisen Sleyn lähetysjohtajaksi 1.9.2018 alkaen vakituiseen työsuhteeseen. Auvinen on toiminut Pekka Huhtisen toimensijaisena. Huhtinen on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle Myanmarin parivuotisen lähetystyöjakson jälkeen. Auvinen jatkaa myös Sanansaattajan päätoimittajana.

Hallitus hyväksyi johtoryhmän muokkaaman ja päivittämän budjetin vuodelle 2018. Taloutta tasapainotetaan sekä säästöjen että tulojen kasvun kautta.
– Tuloja lisätään tehostamalla varainhankintaa muun muassa tukirengastoiminnan kautta. Säästöjä saadaan monista pienistä lähteistä kuten vähentämällä matkakustannuksia ja hankintoja, Sleyn toiminnanjohtaja Tom Säilä kertoo.

Karkun rakennushanke jäihin

Päivitettyyn budjettiin sisällytettiin myös Vaasan Luther-talon remonttikuluja.
– Vaasan Luther-talon taloyhtiö remontoi kosteus- ja homeongelmaista Luther-talon alapohjaa, jonka yhteydessä on tarkoituksenmukaista kunnostaa keittiö, pyhäkoulutila ja wc-tilat, Säilä avaa.

Hallitus päätti myös, että taloudellisista syistä johtuen Karkun evankelisen opiston suunniteltua majoitusrakennushanketta ei käynnistetä vuoden 2018 aikana.

Sääntömuutosehdotus hyväksyttiin

Hallitus hyväksyi patentti- ja rekisterihallinnon ennakkotarkastuksesta palautetun Sleyn sääntömuutosehdotuksen.
– Hallituksen sääntöehdotus julkaistaan nettisivuillamme, jotta jäsenistöllämme on mahdollisuus tutustua siihen hyvissä ajoin ennen kesäkokousta, joka lopullisesti päättää Sleyn säännöistä. Sääntömuutosehdotuksen julkaisusta informoidaan nettisivuilla ja Sleyn facebookissa, Säilä tiivistää.

Sleyn hallitus kokoontuu seuraavan kerran 17. toukokuuta.

Teksti julkaistu Sanansaattajassa 8/18.

Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: