Kalajoen Evankeliumijuhla tarvitsee talkoolaisia

 

Tänä vuonna Evankeliumijuhla järjestetään yhteistyössä Kalajoen evankelis-luterilaisen seurakunnan ja Kalajoen kaupungin kanssa. Juhlapaikkana on Hiekkasärkkien läheisyydessä vanha lentokenttäalue, pääjuhlakenttänä EventPark-halli. Perjantaina ja lauantaina järjestetään erillistä ohjelmaa myös lapsille ja nuorille. Juhlaohjelma sisältää muun muassa raamattuopetusta, seuroja, yhteislaulutilaisuuksia, konsertteja ja jumalanpalveluksia.

Juhla on kesäjuhlaperinteen mukaisesti kullakin paikkakunnalla järjestetty talkoilla. Talkoojoukkoon tarvitaan väkeä monenlaisiin tehtäviin niin juhlan aikana kuin juhlaviikolla tiistaista 26.6. alkaen. Juhlan aikana työtehtävien pituus kerralla on 2–4 tuntia, ellei toisin sovita. Myös juhlan jälkeen maanantai-iltaan saakka tarvitaan apua.

Kalajoella tarvitaan muun muassa rakentajia, liikenteenohjaajia, opastajia, järjestysmiehiä, ensiapu-päivystäjiä, siistijöitä, kolehdinkantajia ja myyjiä. Omaa osaamistaan kannattaa rohkeasti tarjota talkoo-organisaation käyttöön.
– Kaikenlaista apua tarvitaan, ja kaikille löytyy jotakin tekemistä, Evankeliumijuhlan talkoopäällikkö Tapio Hillilä lupaa.

Hillilän mukaan talkoolaisia tarvitaan kolmatta sataa. Mukaan ilmoittautuneiden määrästä hänellä ei ole tarkkoja lukuja, mutta ”lisää kaivataan”.
– Uskon, että juhla on antoisa myös talkoolaisille, Hillilä sanoo ja rohkaisee kaikkia Evankeliumijuhlaan saapuvia ottamaan osaa talkootyöhön.

Talkoolaiseksi voit ilmoittautua tästä.

Teksti julkaistu Sanansaattajassa 7/18.

Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: