Tule mukaan matkalle Saksaan 2024

 

Lutherin jalanjäljillä ja Sleyn työhön tutustumassa Saksassa 26.7.–1.8.2024

Vierailemme Lutherin synnyin- ja kuolinkaupungissa Eislebenissä, luostari- ja yliopistokaupungissa Erfurtissa sekä Wartburgin linnassa, jossa uskonpuhdistaja saksansi Uuden testamentin. Tutustumme myös Torgauhun. Siellä sijaitsee maailman ensimmäinen luterilainen kappeli ja rouva Lutherin hauta. Ohjelmaan sisältyy myös keskiaikainen Wittenberg, jonka linnankirkon oveen Luther naulasi kuuluisat teesinsä. Matkan lopulla tutustumme Berliiniin.

Matkalla on tietokatsauksia, yhteisiä hartauksia ja opastusta luterilaisen uskon salaisuuksiin. Kuulemme terveisiä Pasin työstä entisten muslimien parissa.

Matka sisältää lennot Helsinki-Berliini-Helsinki, hotellimajoitukset aamupaloineen ja 5 hotelli-illallista, sisäänpääsyn tutustumiskohteisiin ja oman bussin koko matkan ajaksi, suomenkielisen opastuksen Berliinissä sekä matkanjohtajien palvelut.

Lisätietoa ja varaukset

Olli Koskenniemi
puh. 0400770798
koskenniemi.olli@gmail.com

Niko Hyppönen
puh. 0503539087
niko.hypponen@anvianet.fi

Pasi Palmu on matkanjohtajana Saksassa.

Matkan hinta on noin 1 600 €. Tarvittaessa järjestetään Pohjanmaalta bussikuljetukset Helsinkiin ja takaisin eri maksusta. Vastuullisina matkanjärjestäjinä Matka-Vesa (lennot ja bussi Suomessa) sekä Terra Lu (matkat Saksassa).


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: