Yhdistyksen syyskokous pidettiin Helsingissä

 

Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen ylin päättävä elin, eli jäsenkokous, kokoontuu kahdesti vuodessa. Yhdistyksen jäsenistöä kokoontui syyskokoukseen 13.12.2019 perjantaina Helsingin Luther-kirkolle. Kirkolla oli aiemmin eilen pidetty yhdistyksen hallituksen kokous.

Kokous valitsi puheenjohtajakseen professori Seppo Suokunnaan. Eläkkeellä oleva Suokunnas on aiemmin toiminut Evankeliumiyhdistyksen toiminnanjohtajana. Kokouksen sihteeriksi valittiin talouspäällikkö Paavo Markkula ja pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi hallituksen edustaja Hannu Kippo ja lähetystyöntekijä pastori Ville Melanen.

Syyskokous päätti Evankeliumiyhdistyksen jäsenmaksun perimisestä ja sen suuruudesta hallituksen esityksen mukaisesti. Erillistä liittymismaksua ei peritä. Jäsenmaksuna peritään vuodessa 35 euroa. Alenettu opiskelijoiden jäsenmaksu on 25 euroa.

Syyskokous vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2020.

Kokous päättyi yhteiseen rukoukseen ja Siionin kanteleen lauluun 38. Tom Säilä muistutti loppusanoissa, että sanomamme on upea ja on etuoikeus saada olla välittämässä sitä eteenpäin.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: