Game time

 

Päivä 12 – Perjantai 20.10.2017

Kylmänä perjantaiaamuna joukkomme suuntasi Mikaelin kirkolle siistimään kirkkomaata. Pääsimme hoitamaan viimeiset lehtien haravoimiset ennen H-hetkeä eli kirkkopäivien alkua. Illalla olisi luvassa päivien aloituskonsertti Mikaelin kirkossa. Kesken haravoinnin paikallisen lehden toimittaja tuli ottamaan valokuvia touhuistamme. Hän kertoi, että kuvat tulisivat  paikallislehteen ja kaupungin facebook-sivuille. Urakan jälkeen aloitimme lounastauon. Söimme Neljän tuulen ristivaellusporukkamme kanssa seurakuntatalolla.

Lounaan jälkeen oli luvassa ihmisten kohtaamista ja kahvin sekä teen jakamista ympäri kaupunkia. Kirkkopuiston teltaltamme lähti kaksi kottikärryä matkaan viemään ilosanomaa ja evästä kaupungin ihmisille. Kutsuimme kadunkävijöitä pian alkavaan kirkkopäivien avauskonserttiin. Lähdimme matkaan rukoillen ja iltapäivän aikana koimmekin paljon hienoja kohtaamisia ja moni lupasi miettiä kirkkopäiville osallistumista.

Kun päivät starttasivat kirkolla niin tunnelma oli katossa. Tilaisuudessa kuultiin urkuja, sähkökitaraa ja klassista laulua. Konsertti oli mielenkiintoinen ja tulkinnat olivat moderneja. Tilaisuudessa kuultiin myös kirkkopäivien avaussanat ja puheenvuoro kaupungin ja kirkon puolesta.

Mielipiteitä herättävän musiikkiesityksen jälkeen ihmiset palasivat koteihinsa kahvipöydän kautta.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: