Martti Luther on Facebookissa

 

Parikymmentä Sleyn nuorta teologia on ottanut tehtäväkseen selvittää, mitä Luther todella sanoi ja mikä merkitys sillä on tavalliselle suomalaiselle kristitylle. Lutherhan on ollut Suomessa nimenomaan jokaisen mökin opettaja, ei vain suurten oppineiden tiennäyttäjä.

Sleyn Raamattu tutuksi -sivuilla alkaa tänään 25.4. kurssi, joka johdattaa tärkeisiin uskonasioihin. Luvassa on tekstejä, videoita ja keskustelua. Lutherille kannattaa antaa mahdollisuus, vaikkei olisi häntä ennen lukenutkaan.

– Sleyn raamattukoulutustyö, ja erityisesti teologien nuori polvi, on tuottanut 20 artikkelia liittyen uskonpuhdistuksen juhlavuoteen, kertoo projektipäällikkönä asiaa hoitanut Martti Pyykönen.

Pyykönen on hoitaa artikkelien julkaisun sosiaalisessa mediassa. Lisäksi jokaisesta artikkelista tuotetaan videoklippi, joka on pituudeltaan puolesta minuutista minuuttiin.

– Videoklipillä on kaksi tehtävää. Ensimmäinen tarjoaa yhden pointin artikkelista, joten pelkästään videon katsomalla oppii jo jotakin. Toiseksi se jättää katsojalle koukun ja kutsuu lukemaan tuon artikkelin, Pyykönen kertoo.

Materiaali löytyy Raamattu Tutuksi Facebook-sivulta osoitteesta: www.tinyurl.com/raamattututuksi sekä osoitteesta www.sley.fi/luther-koulu.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: