Siunattua pääsiäistä!

 

Pääsiäisyönä lähetetään yöjumalanpalvelukset ainakin Karkun Evankeliselta opistolta (suora linkki lähetykseen tässä) ja Helsingin Pyhän sydämen kappelista (suora linkki lähetykseen tässä). Pääsiäisaamuna jumalanpalveluksia on tarjolla ympäri Suomen. Ajantasaisesti löydät jumalanpalvelukset osoitteesta www.sley.fi/jumalanpalveluksetverkossa.

Maata Näkyvissä -festareiden YouTube-kanavalla julkaistaan pääisäisyönä puolen yön aikaan KLS-yhtyeen konsertti Maata Näkyvissä -festareilta 2019. Löydät sen tästä linkistä. Sleyn nuorisotyön ja Maata Näkyvissä -festareiden kuulumisia löydät molempien Instagram-sivuilta!

Siunattua ylösnousemuksen pääsiäistä!

Ota sitten katseltavaksi tuo toinenkin kuva! Siitä näet, kuinka Herrasi Kristus, äsken sinun syntiesi tähden niin surkeasti vaivattu, nyt on ihana, puhdas, kirkas ja riemullinen, ja kuinka kaikki synnit ovat hänestä kadonneet. Tästä voi tehdä seuraavan johtopäätöksen: kun siis syntini Kristuksen kärsimyksen tähden eivät enää ole minulla, vaan Jumala ne minulta otti ja heitti ne Poikansa hartioille, mutta ne eivät nyt pääsiäisenä hänen ylösnoustuaan ole enää Kristuksellakaan, niin mihin ne lienevät joutuneet? Totisesti ne ovat, niinkuin profeetta Miika sanoo, heitetyt meren syvyyteen, niin että niitä ei löydä enää perkele eikä kukaan muukaan luotu olento.

–Martti Luther, Huonepostilla Pääsiäispäivänä

 


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: