Sley hakee osa-aikaista (70%) työntekijää pääkaupunkiseudun työhön

 

Suomen Luterilainen evankeliumiyhdistys hakee osa-aikaista (70%) työntekijää Pyhän Sydämen kappelin sekä pääkaupunkiseudun työhön.

Työtehtäviin kuuluu vastuuta Pyhän Sydämen kappelin messuyhteisöstä sekä raamattuopetuksesta ja laajemmin Sleyn työstä pääkaupunkiseudulla.

Toimintamme pääkaupunkiseudulla tapahtuu suurelta osin omissa toimitiloissamme, mutta odotamme tulevalta työntekijältä myös taitoa ja tahtoa rakentaa ja vahvistaa yhteyksiä pääkaupunkiseudun paikallisseurakuntiin. Toimintamme painopisteinä kotimaassa ovat messuyhteisöistä vastaaminen ja niiden kehittäminen, sanomauskollinen Raamatun opettaminen, innostava tapa tavoittaa uusia ihmisiä sekä työ nuorempien ikäluokkien parissa. Etsimme työntekijää, jonka koulutus, taidot ja työnäky vastaavat näitä painopisteitä.

Edellytämme työntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, ahkeruutta sekä sitoutumista Jumalan sanaan ja luterilaiseen tunnustukseen. Odotamme tuntemusta evankelisesta liikkeestä, eteenpäin katsovaa asennetta ja rohkeutta. Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn kirkon palveluksessa. Tahdomme olla jatkossakin tunnettuja Raamatun tuntemuksesta sekä sen tuomisesta kirkosta vieraantuneiden ihmisten elämään. Annamme tilaisuuden tehdä tuoreella tavalla tavoittavaa evankeliumin työtä.

Työtehtävät soveltuvat erityisesti teologille.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työtehtävät alkavat 1.9.2017 tai sopimuksen mukaan.

Hakemusten sekä ansioluetteloiden on oltava perillä viimeistään torstaina 29.6.2017 osoitteessa
Sley/JuhanaTarvainen, Malminkatu 12 A, 5. krs., PL 184, 00181 Helsinki tai sähköpostitse juhana.tarvainen@sley.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Sleyn kotimaantyön johtaja Juhana Tarvainen, sähköposti: juhana.tarvainen@sley.fi tai p. 050 323 5484


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: