Sleyn pastori Petri Harju on kuollut

 

Sleyn pastori ja piirivastaava Petri Harju on kuollut. Harju oli syntynyt vuonna 1972. Hän kuoli äkilliseen sairaskohtaukseen lauantain vastaisena yönä.

Petri Harju työskenteli pappina Jyväskylän Lutherin kirkolla ja vastasi muun muassa paikallis- ja piiritoiminnasta sekä nuorten aikuisten työstä.

Sleyn toiminnanjohtaja Tom Säilä luonnehtii Harjua vastuuntuntoiseksi evankeliumin julistajaksi ja avoimeksi sekä innostavaksi työtoveriksi.

–Petri Harjun julistuksessa oli aina etusijalla kaikille avoin armon evankeliumi Kristuksessa, josta kasteessa olemme päässeet osallisiksi. Nyt Petrin kasteessa omakseen ottama Kristus pitää hänestä huolta iankaikkisesti tästä eteenpäin. Samalla kun nyt tuntuu hämmentävältä, on turvallista tietää, että Petri on perillä taivaassa.

Sley haluaa kunnioittaa Petri Harjun muistoa huomenna sunnuntaina kaikissa messuyhteisöissä hiljaisella hetkellä, kertoo Sleyn kotimaantyön johtaja Juhana Tarvainen.

–Ajatukset ovat Petrin läheisten ja rakkaiden luona. Kuolema on ihmiselle ylivoimainen vastustaja, mutta kenenkään ei tarvitse jäädä sen musertamaksi. Kun elämämme kohtaa kuoleman ja surun, Raamatun kirjoitukset kutsuvat meidät katsomaan Kristukseen. Kristus voitti kuoleman Golgatan ristillä. Saamme jättää Petrin Kristuksen turviin.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: