Syksy tulee, oletko valmis?

 

Kesän loppuminen ei tarkoita vain pimeneviä iltoja ja harmaita sadepäiviä. Se tarkoittaa myös monenlaista mukavaa toimintaa Sleyn syksyllä starttaavissa piireissä, messuyhteisöissä ja eri ikäisille suunnatussa toiminnassa.

Mihin sitten mennä, mistä löytää itselle sopiva toimintakanava? Kaikkein parhaiten pysyt kuvioissa mukana tarkkailemalla tapahtumakalenteria osoitteessa sley.fi tai sen koontia Sanansaattaja-lehden sivuilla. Niistä löydät alueittain koottuna kaiken perustoiminnan. Lisäksi voit käydä seuraavilla sivuilla:

Lapsille ja perheille sopivia tapahtumia löydät täältä.
Lapsille ja perheille sopivaa toimintaa on järjestetty monessa messuyhteisössä. Pyhäkoulut ja junnuraamikset kutsuvat sunnuntaisin mukaan kuulemaan hyviä juttuja Jeesuksesta. Omalta teemasivustolta löydät myös valtakunnalliset tapahtumat. Ja ehkä juuri naapurikaupungissa onkin tulossa joku kiva juttu, mihin olisi mukavaa lähteä mukaan lasten kanssa?

Nuorten toiminnan löydät täältä.
Sivulla on tietoa mm. nuortenilloista, erilaisista tapahtumista ja leireistä sekä ripareista. Nuorten puolella syksyn tapaus on tietysti Maata Näkyvissä -festarit marraskuussa, joita jo kovasti odotellaan. Olisiko sinulla mahdollista sisällyttää syksyn ohjelmaasi viikonloppu MN-talkoolaisena? Joukkoon tarvitaan niin nuoria kuin aikuisiakin.

Evankeliset opiskelijat jakavat tietoa toiminnastaan täällä.
Kymmenellä paikkakunnalla Suomessa toimii oma EO-porukka. Teemailtojen lisäksi tarjolla on raamattupiirejä, leirejä, musiikkiryhmiä sekä erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja leffailloista sählyvuoroihin. Startti-päivät kokoavat opiskelijat ympäri Suomea Karkun evankeliselle opistolle 27.-29.9. Tänä vuonna teemana on Totuus tekee vapaaksi.

Raamattuopetusta järjestetään eri puolilla Suomea, niin raamattupiireissä, raamattupäivillä kuin ihan omilla kursseillaan Karkun evankelisella opistolla. Esimerkiksi Etelä-Pohjanmaalla jaetaan Juurileipää koko syksyn ajan. Nämä tiedot löytyvät Sanansaattajasta, Sleyn sivujen tapahtumakalenterista ja Karkun opiston sivuilta.

Erilaisia teematapahtumia ja kursseja on runsaasti tarjolla syksyn mittaan. Kokkolassa on esimerkiksi tulossa syyskuun puolessa välissä monipuolinen Ihmeellinen viikko. Karkun opiston laajasta kurssitarjonnasta voit valita niin raamattuopetusta kuin monenlaisten harrastusten ympärille keskittyvää opetusta.

Silloin kun et pääse mukaan, muista mediakirjasto! Saarnoja, hyviä puheita ja lähettikirjeitä pääset kuuntelemaan ja lukemaan osoitteessa mediakirjasto.sley.fi.

Älä jää yksin kotiin pitämään sadetta, vaan tule mukaan! Monessa messuyhteisössä on myös paljon paikkoja palveleville käsille ja jaloille. Kysy oman messuyhteisösi pastorilta tarkempia tietoja siitä, missä voisit olla apuna evankeliumin viemisessä niin lähelle kuin kauas.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: