Bible toolbox julistaa evankeliumia yötä päivää

 

Sley tekee lähetystyötä perinteisesti lähettämällä lähetystyöntekijöitä sinne, missä evankeliumi ei ole tuttu juttu. Lähetystyöntekijöitä on nytkin Japanissa, Keniassa, Myanmarissa, Saksassa, Venäjällä ja Virossa. Nykyiset viestintävälineet ja internet antavat mahdollisuuden tehdä lähetystyötä myös Suomesta käsin useaan maahan samanaikaisesti. Jeesus antoi meille tehtäväksi julistaa evankeliumi kaikkialle maailmaan. Se on viestin viemistä. Sulkakynä ja muste on vaihtunut näppäimistöön, mutta se ihmiselämän valtavin hyvä uutinen on sama.

Yksi viestin viejistä on Bible Toolbox. Se on Sleyn medialähetystyön tekemä sivusto, joka opettaa kristillisen uskon perusasiat yhdeksällä kielellä. Suomen lisäksi näitä kieliä ovat arabia, englanti, eesti, englanti, japani, ruotsi, swahili, venäjä ja burma. Näillä kielillä voi Bible Toolboxista lukea vaikkapa vastauksen tuohon yllä olevan kuvan kysymykseen Voinko vielä saada Jumalalta anteeksi?” .

Bible Toolboxia luetaan paljon eri puolilla maailmaa. Viimeisen kuukauden aikana siellä on käyty keskimäärin 470 kertaa päivässä. Joulukuussa kävijöitä oli yli 12 000. He tulivat sivustolle useasta kymmenestä maasta, suurin osa Japanista.

Miten ihmeessä he löytävät tiensä Bible Toolboxia lukemaan? – Suurin osa päätyy sinne naputeltuaan hakukoneeseen, esim. Google tai Yahoo, jonkin mieltään askarruttavan kysymyksen tai sanan, esim. ”Miksi Jeesus kuoli ristillä?” Tukemalla työtäni esirukouksin ja/tai lahjoittamalla olet mukana kertomassa vastausta tuohon elämän tärkeimpään kysymykseen. Itse asiassaEvankeliumiyhdistys perustettiin siksi ”ettei yhdeltäkään saisi peittyä, miksi Karitsa on kuollut ristillä”. Ja Jeesuksen seuraajina meidän elämämme yksi tarkoitus on toimia juuri tuon saman tavoitteen toteutumiseksi tänäkin päivänä.

Rukoilemme: Kiitos, että

– Jeesuksen ristinkuolema toi meille armahduksen rikkomuksistamme ja uuden elämän

– Luojamme yhteydessä löydämme elämämme tarkoituksen

– että Hän siunaa ja johdattaa meitä heikkoja ja käyttää meitä kaikkia valtakuntansa evankeliumin julistamisessa

Pyydämme, että

– Bible Toolbox-sivuston lukijat saisivat uskon lahjan ja löytäisivät seurakuntayhteyden

– varjelusta kristityille, jotka asuvat maissa, joissa kristittyjä vainotaan

– voisimme kääntää Bible Toolbox-sivustolle opetuksia yhä uusille kielille


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: