Jäsenkokous ja hallitusvaali

 

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys ry:n kesän jäsenkokous järjestetään keskiviikkona 30. kesäkuuta Helsingin Luther-kirkolla kello 18 alkaen. Hallitus suosittelee vahvasti etäosallistumista kokoukseen. Myös etäosallistujat voivat osallistua kokouksen kulkuun täysipainoisesti: käytössä on suojattu sähköinen äänestysjärjestelmä, johon tunnistaudutaan puhelinnumerolla.

Ilmoittaudu etäosallistujaksi maanantaihin 28.6. klo 10.00 mennessä osoitteessa www.sley.fi/kesakokous2021 Tarkistathan, että syötät varmasti sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron oikein, sillä kutsulinkki kokoukseen lähetetään sähköpostitse ja jäsenmaksunsa maksaneiden äänivaltaisten osanottajien äänioikeus sidotaan annettuun puhelinnumeroon. Kutsulinkki kokoukseen ja ohjeet äänestämistä varten lähetetään tiistaina 29. kesäkuuta. Huomaathan, että vaikka samalta päätelaitteelta (tietokone, tabletti, puhelin, älytelevisio jne.) osallistuisi useampia äänivaltaisia jäseniä, tulee jokaisen ilmoittautua erikseen äänestyksen vuoksi. 

Voit tutustua Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen vuosikertomukseen ennen jäsenkokousta oheisesta linkistä. www.sley.fi/vuosikertomus-2020-julkaistu/

Kesän jäsenkokouksessa valitaan uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Voit tutustua ehdokkaisiin ja esitellä oman ehdokkaasi osoitteessa ehdokkaat.sley.fi Sivulta löydät myös tietoa hallitusvaalista.

Jos sinulla on jotain kysyttävää jäsenkokouksesta tai hallitusvaalista, ota rohkeasti yhteyttä Sleyn tiedottaja Martti Pyyköseen martti.pyykonen@sley.fi tai +358 44 770 0352

 


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: