Kiertue jatkuu

 

Kisumun kulmilta
Virpi Otienon lähettikirje 4/2024
25.4.2024

Terveiset Kankaanpäästä! Aika menee ihan siivillä, kun maisemat vaihtuvat lähes lennossa paikasta toiseen. Kotimaankauden seurakuntavierailut ovat edenneet jälleen kuukaudella eteenpäin. Tämän kirjeen lopussa näet toukokuun vierailuaikataulun. Tulevat tilaisuudet voit myös tarkistaa Sleyn nettisivuilta
(https://www.sley.fi/toiminta/lahetystyo/lahetit-kotimaankaudella/).

Huhtikuun kuulumiset

Huhtikuun seurakuntavierailut keskittyivät muutamiin seurakuntiin, joissa monessa oli järjestettynä erilaisia tilaisuuksia lähetystyön tiimoilta. Kangasalla ja Loimaalla poikkesin päiväseltään, mutta sen jälkeen Kokkolassa, Kälviällä, Keuruulla ja Oulaisissa vierähtikin useampi päivä kussakin. Maaliskuun puolella pidin jo yhden ripariopetuksen, mutta nämä jatkuivat nyt huhtikuussa tohinalla, kun Kokkolan suomalaisessa seurakunnassa olin mukana Lähimmäisen päivässä. Seurakunta järjestää vuosittain koko rippikoulun ikäryhmälle rastiradan, jossa olin mukana lähetystyön pisteellä kertomassa työstä Keniassa. Kymmenminuuttisessa osuudessani pääasiat Keniasta ja työstämme siellä tulivat tutuiksi noin 220 nuorelle, ja seurakunnan lähetystyön ohjaaja jatkoi vielä esityksieni pitämistä lopuille noin 130 nuorelle, kun itse suuntasin jo seuraavaan tilaisuuteen. Tällaiset ovat hienoja, vaikkakin melko raskaita päiviä toteuttaa.

Virkistystä työn lomassa

Kotimaankaudet poikkeavat paljon tavallisesta työstäni Keniassa. Seurakunnissa kiertäminen joskus pitkinekin ajomatkoineen, esiintyminen moninaisille yleisöille, uusien ihmisten tapaaminen ja yöpyminen itselle vieraissa paikoissa voivat pidemmän päälle kuormittaa, vaikka olenkin liikkeellä tärkeän asian kanssa. Siksi on hyvä muistaa pitää huolta omasta jaksamisesta ja löytää virkistystä vapaa-aikoihin. Itselleni tärkeitä henkireikiä kiertelyn väleissä ovat perheen ja ystävien kanssa vietetty aika sekä mm. ulkoilu ja lukeminen. Toki pidemmät paussitkin ovat välillä tarpeen, ja nyt onkin vuorossa lyhyt loma, ennen kuin taas jatkan kiertämistä vapun jälkeen.

Rukousaiheita

-Kiitos innostavista tapaamisista huhtikuussa
-Kiitos mahdollisuudesta pieneen lomaan
-Siunaa toukokuun matkat, kohtaamiset ja tilaisuudet
-Siunaa yhteistyökirkkoani Kenian ev.lut kirkkoa sekä työnantajaani Sleytä

Kiitos rukouksistasi!

Toukokuun seurakuntavierailut

2.5. klo 13 Torstaikerho Nakkilassa
5.5. klo 10 Messu ja lähetystilaisuus Maskussa
7.5. klo 18 Lähetysilta Miehikkälässä
9.5. klo 10 Messu ja lähetystilaisuus Haminassa
13.5. klo 18 Lähetysilta Laviassa
14.5. klo 18 Lähetysilta Jämijärvellä
15.5. klo 13 Lähetyskerho Honkajoella
16.5. klo 18 Lähetysilta Kuortaneella
19.5. klo 10 Messu ja lähetystilaisuus Laihialla
21.5. klo 18 Lähetysilta Lapissa
22.5. klo 18 Lähetysilta Kankaanpäässä
26.5. klo 14.30 Lähetystilaisuus Ristijärvellä
27.5. klo 12 Lähetyspiiri Alajärvellä

Tarkistathan mahdolliset muutokset seurakuntien omasta tiedotuksesta.

Siunausta toukokuuhusi –
Tapaamisiin!


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: