Koronarajoitusten vaikutukset toimintaan pääkaupunkiseudulla

 

Huononevan koronatilanteen vuoksi pääkaupunkiseudulla asetettiin uusia rajoituksia yleisötilaisuuksien järjestämiselle ajalla 23.11.–13.12. Rajoitukset vaikuttavat myös Evankeliumiyhdistyksen toimintaan.

Sunnuntaina 22. marraskuuta Helsingissä kokoontuvien messuyhteisöjen jumalanpalvelukset järjestetään turvavälein. Suosittelemme jokaista käyttämään kasvosuojainta. Jos sinulla ei ole omaa kasvosuojainta, niitä jaetaan sekä Helsingin Luther-kirkon että Pyhän Sydämen kappelin aulatiloissa. Huolehdithan myös käsihygieniasta. Kirkkokahveja ei järjestetä. Helsingin Luther-kirkon messuyhteisö järjestää virtuaaliset kirkkokahvit. Linkin löydät messuyhteisön Facebook-sivulta.

Jos sinulla on flunssan oireita, on sinun syytä jäädä kotiin. Näistä ohjeista huolehtimalla kannat yhteistä vastuuta paitsi itsestäsi myös kaikkein heikoimmassa asemassa olevista.

Ensi viikosta alkaen seuraavan kolmen sunnuntain ajan (29.11, 6.12, 13.12) emme kokoonnu jumalanpalvelukseen samaan tilaan. Helsingin Luther-kirkon Kansainvälinen messuyhteisö (klo 11), Pyhän Sydämen kappelin messuyhteisö (klo 11) ja Helsingin Luther-kirkon suomenkielinen messuyhteisö (klo 16) lähettävät sanajumalanpalveluksen YouTube-kanavillaan. Tule niihin mukaan rohkeasti kotoasi, tai missä oletkaan matkallasi. Pyhän Sydämen kappelin jumalanpalvelus on kuultavissa myös Radio Patmoksen kanavalla. Pyhän Sydämen kappelin virtuaaliset kirkkokahvit palaavat myös toimintaan 29.11 sunnuntaista alkaen.

Evankelisten opiskelijoiden illat siirtyvät verkkolähetyksiksi, samoin Freda 42-illat.

Päiväpiiri ja Freda-klubi järjestetään toistaiseksi ennakkoilmoittautumisin. Tiistain ja keskiviikon rukouspiirit jatkavat Zoomissa. Nuortenilta, Koodauskerho ja Frendi-ilta järjestetään toistaiseksi tavalliseen tapaan.

Pääkaupunkiseudun työntekijämme ja toiminnan järjestävät vastuunkantajat vastaavat mieluusti kysymyksiisi. Ole rohkeasti yhteydessä. Hyvän Jumalan siunausta elämääsi tämän eriskummallisen ajan keskellä.

LISÄYS: Pyhän Sydämen kappelilla järjestetään ensimmäisenä adventtisunnuntaina ehtoollishetket klo 15.30, 16.30 ja 17.30. Näihin ilmoittaudutaan etukäteen osoitteessa www.sley.fi/ilmoittaudumessuun. Ehtoollishetkiä on tarkoitus järjestää myös toisena ja kolmantena adventtisunnuntaina (6.12, 13.12).

Verkkolähetykset ympäri Suomen löydät kootusti osoitteesta sley.fi/jumalanpalveluksetverkossa, sekä seuraavilta erillisiltä kanavilta.

Sleyn Youtube-kanava (Pyhän Sydämen kappelin lähetykset)

Helsingin Luther-kirkon suomenkielinen kanava (mm. jumalanpalvelus, opiskelijaillat, Freda 42-illat)

Helsingin Luther-kirkon kansainvälisen messuyhteisön englanninkielinen kanava (Jumalanpalvelukset ja hartaudet)

Tiedotetta päivitetty 23.11. klo 10. Lisätty tieto Pyhän Sydämen kappelin ehtoollishartaushetkistä.

 


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: