Sley hakee talouspäällikköä

 

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (Sley) hakee talouspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Sley on evankelisen herätysliikkeen vuonna 1873 perustettu keskusjärjestö ja kirkon virallinen lähetysjärjestö. Sley toimii valtakunnallisesti ja tekee lähetystyötä kymmenessä eri maassa.

Avoinna olevaan talouspäällikön tehtävään etsitään henkilöä, jolla on kokemusta ja koulutusta taloushallinnon tehtävistä. Talouspäällikön osaamisen ja kiinnostuksen tulee suuntautua varainhankintaan, talouden tasapainottamiseen, kiinteistöasioiden hallintaan, yleiseen taloushallintoon sekä esimiestehtäviin.

Rekrytoitavalta henkilöltä odotetaan työpanosta myös talouteen liittyvien raporttien laadinnassa sekä talouspalveluiden järjestämisessä. Talouspäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä yhdistyksen hallituksen ja johtoryhmän kanssa.

Työpaikka sijaitsee Sleyn keskustoimistolla Helsingissä, mutta osa työtehtävistä on mahdollista hoitaa etänä.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot sopimuksen mukaan.

Työtehtävät alkavat 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakemusten sekä ansioluetteloiden on oltava perillä viimeistään 8.8.2022 osoitteessa: Sley / Tom Säilä Fredrikinkatu 42, PL 184, 00181 Helsinki tai sähköpostitse tom.saila@sley.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat Sleyn toiminnanjohtaja Tom Säilä, tom.saila@sley.fi, 045 127 5127 ja Sleyn hallituksen puheenjohtaja Mika Latva-Rasku, mika.latva-rasku@sley.fi, 050 408 4615.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: