Evankeliumijuhla on käynnissä – Tervetuloa Poriin

 

Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen 146. valtakunnallinen evankeliumijuhla alkoi tänään klo 18.00 aurinkoisessa Porissa. Juhlaa vietetään Isomäki Areenassa, joka tunnetaan laajemmin Porin jääkiekkojoukkue Ässien kotihallina.

– Ystävät ovat rakentaneet talkoilla uskomattomat puitteet ja huikeat juhlat. Sisältö tulee olemaan sekä tuttua että turvallista. Isomäki Areenaan, Ässien kotihalliin, ei voida tulla ilman, että mukana on myös muutama paikallinen yllätys ja erikoisuus, Evankeliumiyhdistyksen kotimaantyön johtaja ja tämän Evankeliumijuhlan projektipäällikkö Juhana Tarvainen kertoo. 

Parhaillaan käynnissä olevassa ohjelmassa on luvassa muun muassa Pekka Laukkarisen konsertti sekä sekä Kaisa Huhtalan ja Johan Helkkulan haastattelu. Haastattelussa pohditaan seurakunnan ja herätysliikkeen messuyhteisötoimintaa. Ohjelma jatkuu myöhemmin puoli kahdeksan aikaan. Silloin kuullaan muun muassa Helsingin Luther-kirkon teologi Soili Haverisen raamattuopetus sekä Jukka Leppilammen ja Jipun konsertti.

Evankeliumijuhlien ohjelma on seurattavissa suoratoistona Sleyn Youtube-tilillä, sekä osoitteessa www.sley.fi

Sley on yksi Suomen evankelisluterilaisen kirkon virallisista lähetysjärjestöistä ja kirkon piirissä vaikuttavan evankelisen liikkeen keskusjärjestö. Kotimaassa Sley tekee muun muassa messuyhteisöjä, opiskelijatyötä, nuorisotyötä, evankeliumijuhlia sekä Maata Näkyvissä -festareita.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: